Ne primate savete od čudnih tipova? Ne budite ograničeni. Biseksualci imaju iskustvo koje vama nedostaje, oni poznaju razliku između muškog i ženskog zadovoljstva, njihovo polje seksualnosti je šire nego vaše, njihova iskustva raznovrsnija i temeljnija. Pošto su često u različitim seksualnim ulogama, oni su senzitivniji i bolje razumeju žensku seksualnost. Ne potcenjujte ono što vam poručuju biseksulani muškarci:

Počnite sporo i budite temeljni

Seks nije trka u kojoj ona treba da stigne do orgazma malo pre vas, da bi bila zadovoljna. Posvetite joj se. Polako, nežno i redom. Od uverenja da je atmosfera prava, da ste oboje opušteni i raspoloženi za seks, preko duge predigre, do spore i promišljene penetracije. Kao da imate sve vreme ovog sveta. Budite svesni da seks ne počinje kad se svučete, nego mnogo pre toga – prvi pogled koji razmenite, shvatite kao predigru. I ne žurite do glavnog dela.

sex 21 Saveti biseksualaca: Kako da ZADOVOLJITE ženu

Upoznajte je

Da biste je zadovoljili, treba da otkrijete šta je uzbuđuje, šta budi njenu strast, ukida njene kočnice, ruši njene zidove. Za to vam je možda dovoljna jedna noć, ali to nije onaj pristup “sad i nikad više” nego ljubavnički. Posvetite joj se, kao da će ta noć trajati danima. Svaka žena je veoma zahvalna za pažnju koju joj posvećujete i ceniće to što shvatate da je posebna i što ne očekujete da će prosto prihvatiti ono što joj nudite, već ste zainteresovani da joj ponudite baš ono što želi.

Comments