Ako se pitaš zašto su žene odbojne – zar ne žele isto što i ti, da se dobro provedu bez obaveza – verovatno nećeš dobiti iskren odgovor na to pitanje. A ako zaista želiš da znaš odgovor (a to bi ti povećalo šanse za dobar provod), onda pročitaj ono što ne želiš da čuješ. Vidiš, atraktivna, sama žena, nalazi se u poziciji plena, okružena gladnim lovcima, samo što ona ne želi da beži, niti želi da bude ulovljena – ona želi da bude viđena, shvaćena i poštovana, čak i ako joj predlažeš samo provod za jednu noć. I oseća se kao u cirkusu, okružena kaubojima i klovnovima, koji izgleda imaju neki problem sa mozgom. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Muse Unknown Magazine (@muse.unknown)


Znaš li zašto su žene vrlo retko u stanju da nekom muškarcu pristupe kao seksualnoj igrački i da od njega traže (i dobiju) samo telesno zadovoljstvo? Zato što je penis obično prikačen za nekog muškarca. To stvarno ume da bude gadna prepreka. Muškarci imaju nezgodan običaj da govore užasno pogrešne stvari i da veoma loše reaguju kad žena traži da ućute, a takođe umeju jako nespretno da se služe rukama i da jako loše reaguju kad im žena da tačna uputstva o tome kako da koriste prste. Mešaju se u posao koji bi penis bez ikakvih smetnji obavio kod žene koja je htela penis. 

Vidiš? Kako bi se osećap da žena kompletno ignoriše tvoju ličnost (i još je smatra odbojnom) i sve ostalo osim penisa? Zato žene ostaju fine i to ne rade i pokušavaju da izbegnu situacije u kojima se osećaju kao balast oko onoga što nasrtljivi muškarci žele od njih. 

Comments