Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Šta bi ti rado rekla svaka singl cura, koju tretiraš kao parče mesa

Možda si zgodan i šarmantan, ali očigledno krajnje nepouzdan. Ili si rezervisan i hladan i pokušavap da obaviš transakciju. Ili imaš više rezervnih planova, a i već si muvao neke njene drugarice… Dakle, možda si akrobata, ili krotitelj lavova, ili gutač vatre, ali svakako deo cirkuske menažerije, a ona je već gledala previše tih smešnih i neubedljivih predstava. Ono što ne govori, glasi otprilike ovako: 

Želiš samo seks? Ali, da li si u stanju da ne govoriš gluposti, da me tretiraš s poštovanjem i da mi pružiš zadovoljstvo? Šta u stvari nudiš? Mislim da nisi vredan truda, mislim da me ne zaslužuješ i da ne donosiš nikakvu vrednost u moj život. A možda ni u svoj. Veruješ da kada ženi nudiš jednokratan seks, nudiš uslugu? Ali ženama ne treba usluga. I da bi seks zaista bio dobar i ispunjavajući, potrebna je povezanost na više nivoa, potrebno je poverenje i prepuštanje. Da, čak i kada je u pitanju „samo seks“. Ni jedna žena nije toliko očajna i nezadovoljna sobom, da prihvati uslugu, kao da je seks isto što i slavina koja curi, pa dođe „majstor“ i zameni gumicu. Instalaciji seksa je potrebno redovno održavanje, inače „usluga“ ništa ne vredi. Ako ti je ipak uspelo, ili ti povremeno uspeva, gledaj na sebe kao na cirkuskog edukatora – one kojima si pružio uslugu, naučile su puno i verovatno se više neće upuštati u taj cirkus. 


Pokušaj da ženi direktno ponudiš seks, bedan je i ponižavajući. Govori o tome da nemaš šlifa, da si primitivan, a verovatno i bez iskustva u odnosu sa ženama. To što imaš seks, ne znači da imaš odnos. Možeš spavati sa stotinama žena i ne biti u stanju da ostvariš stabilnu i zdravu vezu ni sa jednom. 

Zapravo nije teško osvojiti ženu i odvesti je u krevet, čak i na samo jedno veče. Samo treba da budeš šarmantan, džentlmen, opušten, pristupačan, zainteresovan, senzitivan. Ukratko, moraš voleti žene – one treba da ti budu zaista interesantne, fascinantnte, zanimljive i inspirativne. Neverovatno je koliko je malo muškaraca koji zaista vole žene. Oni koji ih vole, zainteresovani su, ne vrše pritisak, umeju da sačekaju, jer im je sve to zabavno – zato što su snažni, samostalni i samopouzdani. Dakle, ako se pitaš zašto te je neka kučka odbila, odgovor je da nisi dovoljno dobar za nju, čak ni samo za seks. Nemaš šta da joj ponudiš. 

Naslovna fotografija: instagram.com/muse.unknown

Brankica Milošević 

 

Wannabe TV

Editors choice