Kratki stilski saveti za muškarce

“Tajne” koje Facebook zna o svakom svom korisniku

Kineski zid polako nestaje

Modna pravila koja bi trebalo redovno da kršiš

Workout with models: Vežbe uz koje možeš lako da održiš zategnuto telo (VIDEO)

Da li si čuo za TABATA trening?

Kako da nosiš trendove 90-ih?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Naučnici upozoravaju – manje od osam sati sna nas ubija

Tvoj posao šteti tvojoj koži – evo i kako

Kako da odabereš savršen oblik naočara za sebe?

Neverovatne ilustracije koje dokazuju da živimo u “ludom” svetu

Ovi poznati filmski likovi nastali su po uzoru na stvarne ličnosti

Zapanjujući zakoni privlačnosti za koje nisi znao

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

2/3

Neki smatraju da je poliamorija trend, kojim zbunjen mladi svet pokušava da se orijentiše u svetu poremećenih vrednosti, u kome svi varaju na sve strane, svi lažu i izdaju, brakovi se stalno razvode i svi žive u nepotpunim porodicama. Da je to pokušaj da se ljubavi oduzme onaj bolni deo, koji se obično tiče ljubomore i posedovanja, da se prihvati činjenica da osoba koju voliš želi da ima seks i to i čini sa nekom drugom osobom i da vernost nije obavezna da bi ljubav postojala i trajala i da ljubav može da uključuje više partnera. Ljubav to verovatno može, jer je njena osobina da sve obuhvata i uključuje, ali da li ti možeš da budeš deo takve ljubavi?
Ima i onih koji smatraju da je poliamorija pokušaj da se na pristojan način opravdaju nepristojne stvari, da se promiskuitet, požuda i razvrat upakuju u privlačan omot, da se kao ljubav među ljudima predstave požuda i niske strasti.

Šta ti misliš, jedino je bitno za tebe. Šta osećaš i šta možeš i da li je ono što ti stvarno, stvarno, stvarno, najiskrenije i najpoštenije želiš – ostvarivo?

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @rocksps

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Jer ti možda želiš da imaš više žena, koje su ti sve odane i verne. Možda želiš da seksualno eksperimentišeš i potrebna ti je osoba od poverenja da sa njom isprobavaš sve što te intrigira (uključujući i trojke i orgije), za koju si siguran da je tvoja i da te neće izneveriti i ostaviti samo zato što je u nekom eksperimentu u kome je učestvovala i neka treća osoba, otkrila malo više uzbuđenja i zadovoljstva nego što inače doživljava. A možda u srcu uopšte ne odobravaš nikakve kombinacije i jedino želiš osobu kojoj možeš u potpunosti da veruješ, da joj se predaš i obavežeš, ali te savremen način života, društvo i brojne interakcije sa ženama gotovo teraju na promiskuitet, na menjanje partnerki, koje ti se nikako ne sviđa, jer te ne ispunjava i ne zadovoljava.

Wannabe TV

Editors choice