Intervju: Vitomir Jevremović o VR-All-Art projektu, umetnosti i virtuelnoj stvarnosti

6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

2/3

Neki smatraju da je poliamorija trend, kojim zbunjen mladi svet pokušava da se orijentiše u svetu poremećenih vrednosti, u kome svi varaju na sve strane, svi lažu i izdaju, brakovi se stalno razvode i svi žive u nepotpunim porodicama. Da je to pokušaj da se ljubavi oduzme onaj bolni deo, koji se obično tiče ljubomore i posedovanja, da se prihvati činjenica da osoba koju voliš želi da ima seks i to i čini sa nekom drugom osobom i da vernost nije obavezna da bi ljubav postojala i trajala i da ljubav može da uključuje više partnera. Ljubav to verovatno može, jer je njena osobina da sve obuhvata i uključuje, ali da li ti možeš da budeš deo takve ljubavi?
Ima i onih koji smatraju da je poliamorija pokušaj da se na pristojan način opravdaju nepristojne stvari, da se promiskuitet, požuda i razvrat upakuju u privlačan omot, da se kao ljubav među ljudima predstave požuda i niske strasti.

Šta ti misliš, jedino je bitno za tebe. Šta osećaš i šta možeš i da li je ono što ti stvarno, stvarno, stvarno, najiskrenije i najpoštenije želiš – ostvarivo?

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @rocksps

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Jer ti možda želiš da imaš više žena, koje su ti sve odane i verne. Možda želiš da seksualno eksperimentišeš i potrebna ti je osoba od poverenja da sa njom isprobavaš sve što te intrigira (uključujući i trojke i orgije), za koju si siguran da je tvoja i da te neće izneveriti i ostaviti samo zato što je u nekom eksperimentu u kome je učestvovala i neka treća osoba, otkrila malo više uzbuđenja i zadovoljstva nego što inače doživljava. A možda u srcu uopšte ne odobravaš nikakve kombinacije i jedino želiš osobu kojoj možeš u potpunosti da veruješ, da joj se predaš i obavežeš, ali te savremen način života, društvo i brojne interakcije sa ženama gotovo teraju na promiskuitet, na menjanje partnerki, koje ti se nikako ne sviđa, jer te ne ispunjava i ne zadovoljava.

Wannabe TV

Editors choice