Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Možda voliš jednu ženu i ponekad želiš seks sa drugim ženama, ali biraš da to ne činiš, jer prezireš laganje i varanje i ne želiš da povrediš osobu koju voliš i svestan si da bi tebe užasno povredilo da ti ona priredi nešto tako.
Ako razmatraš ideju poliamorije, moraš dakle biti sasvim načisto sa sobom, šta to za tebe znači, da li vidiš sebe u takvim odnosima, da li je to model odnosa koji si oduvek tražio, ili te samo intrigira kao eksperiment.

Authentic L♡VE by @lexiehandphoto

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Preispitaj se, postavi sebi neka ključna pitanja – ako si u vezi, da li svoju partnerku smatraš divnom osobom, da li je ceniš i voliš i da li si zadovoljan tim odnosom. Zapitaj se da li bi imao više partnerki, iako si u vezi, kada bi to bilo dopušteno. I zamisli da je to takođe dopušteno i svim tvojim zamišljenim partnerkama, a ne samo tebi. Zamisli osobe koje ti se sviđaju, odnosno, one sa kojima misliš da bi rado bio u vezi, da već nisi zauzet. Ako nisi zauzet, kreni od zamišljanja da si istovremeno u vezi sa dve ili tri žene koje te zanimaju i da one takođe imaju partnere. Razmisli o tome da li je za tebe monogamija zapravo prihvatljiv koncept jer je mnogo više od seksualne vernosti, ili si zaista duboko nesrećan zato što ne možeš da imaš više partnerki. Razmisli o tome kako bi bilo da i tvoja partnerka razmišlja tako isto i da ona želi još nekog pored tebe – pre nego što sa njom počneš da razmatraš temu poliamorije, makar i teoretski.

Osećanja su veliki ulog i ako bi samo da se igraš, onda nisi spreman da razvijaš ozbiljnu vezu ni sa jednom osobom, a kamoli sa više njih.

Aleksina Đorđević

Wannabe TV

Editors choice