Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Vodič za muškarce: Ko se boji ženskih suza?

1/2

Svaki muškarac na svetu istraumiran je ženskim plakanjem. Možda se pred vašim suzama oseća užasno krivim, iako uopšte ne plačete zbog njega i jasno mu kažete da vaša osećanja trenutno nemaju nikakve veze sa njim.

A kad se oseća krivim, on se ljuti. I onda imate situaciju da se žena rastače od plakanja, a vi se mrštite na nju, grdite je, pričate gluposti u nameri da je oraspoložite, zapravo, neizostavno želite da ona odmah prestane da plače, jer ne možete da podnesete to kako se osećate pred njenim izlivom osećanja. Mi žene to nazivamo vrhunskom sebičnošću. Naravno, bavićemo se istraživanjem uzroka te sebičnosti, vašim traumama iz detinjstva i osećanjem krivice koje vas davi i tlači i muti vam zdrav razum, ali nećemo biti manje poražene i dodatno tužne zbog te vaše sebičnosti.

Kad žena plače, uopšte nije važno kako se vi osećate, nego kako se oseća ona. Uopšte ne treba da je oraspoložite, niti da je ubeđujete da se smiri zbog vas, niti da je ignorišete ubeđeni da plače vama zainat, jer zna koliko vas to izbacuje iz takta.
E sad, možda ona plače, jer ste je nešto povredili. Nećete imati nikakvu dilemu oko toga, jer će vam sve objasniti, jecajući. Možda tačno znate čime ste je povredili i užasno vam je žao, možda ste je namerno povredili, pa ste zbunjeni što sad umesto da likujete, samo osećate kako vam je užasno žao, možda pojma niste imali da će je neki vaš postupak toliko povrediti i ne shvatate zašto ona to shvata tako lično, ali vam je ipak žao.

zene place1 Vodič za muškarce: Ko se boji ženskih suza?

Wannabe TV

Editors choice