Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Anitta

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Anitta

1/2

Larissa de Macedo Machado poznatija kao Anitta je brazilska pevačica, tekstopisac, glumica, plesačica, poslovna žena i Ovan u horoskopu.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta) on

Ova pevačica je rođena u Rio De Janeiru, kao najmlađa ćerka Miriam Macedo Mauro Machada. Njen brat Renan Machado je kreativni direktor, a oboje ih je podigla njena majka kao samohrani roditelj.

Svoju karijeru je započela sa osam godina u horu Santa Lizia Church u rodnom gradu, na inijacitivu svoje bake i deke. Sa jedanaest godina počinje da odvaja svoj džeparac kako bi uzimala časove engleskog jezika i uvek je insistirala na svom obrazovanju. Kasnije uzima plesne časove koje joj je držala majka, dok je te iste godine postala pobednik showa Revelation of Music. 

Sa samo sedamnaest godina započinje svoju karijeru, a njeno umetničko ime Anitta nastaje zahvaljujući inspiraciji koju joj je pružio lik “Anitta” sa Rede Globo TV serije pod nazivom Presenca de Anitta. Smatra da je taj lik u seriji neverovatan jer je umela da bude seksepilna bez da bude vulgarna, a u isto vreme je i devojčica i žena.

Ona priča tečno čak tri jezika – engleski, portugalski i španski.

View this post on Instagram

Goals

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta) on

Iako je objavila dva studijska albuma prethodno, na trećem pod nazivom Bang je skrenula više pažnju publike na sebe, nakon što je objavljen u oktobru 2015. godine. Billboard Brasil je okarakterisao album kao jedan od najiščekivanijih te godine. Hitovi sa albuma kao što su Deixa Ele Sofrer Bang su dostigli prva mesta i na iTunesu Spotify Brasil što nije do tada uradio nijedan ženski izvođač u toj zemlji.

Prvo značajnije primećivanje je ipak bilo u saradnji sa latino zvezdom J Balvinom na remixu njegove pesme Ginza, gde je svetska publika primetila ovu zvezdu u usponu. U avgustu 2016. godine snima sa Malumom singl Sim Ou Nao koji su zajedno izveli na 2016 Summer Olympics otvaranju. Već sledećeg meseca je potpisala ugovor sa talent agencijom William Morris Endeavor. U novembru 2016. godine odnosi pobedu na MTV Europe Music Awards kao Best Brazilian Act.

View this post on Instagram

🐆

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta) on

Wannabe TV

Editors choice