Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Anitta

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Anitta

1/2

Larissa de Macedo Machado poznatija kao Anitta je brazilska pevačica, tekstopisac, glumica, plesačica, poslovna žena i Ovan u horoskopu.

View this post on Instagram

😘

A post shared by anitta 🎤 (@anitta) on

Ova pevačica je rođena u Rio De Janeiru, kao najmlađa ćerka Miriam Macedo Mauro Machada. Njen brat Renan Machado je kreativni direktor, a oboje ih je podigla njena majka kao samohrani roditelj.

Svoju karijeru je započela sa osam godina u horu Santa Lizia Church u rodnom gradu, na inijacitivu svoje bake i deke. Sa jedanaest godina počinje da odvaja svoj džeparac kako bi uzimala časove engleskog jezika i uvek je insistirala na svom obrazovanju. Kasnije uzima plesne časove koje joj je držala majka, dok je te iste godine postala pobednik showa Revelation of Music. 

Sa samo sedamnaest godina započinje svoju karijeru, a njeno umetničko ime Anitta nastaje zahvaljujući inspiraciji koju joj je pružio lik “Anitta” sa Rede Globo TV serije pod nazivom Presenca de Anitta. Smatra da je taj lik u seriji neverovatan jer je umela da bude seksepilna bez da bude vulgarna, a u isto vreme je i devojčica i žena.

Ona priča tečno čak tri jezika – engleski, portugalski i španski.

View this post on Instagram

Goals

A post shared by anitta 🎤 (@anitta) on

Iako je objavila dva studijska albuma prethodno, na trećem pod nazivom Bang je skrenula više pažnju publike na sebe, nakon što je objavljen u oktobru 2015. godine. Billboard Brasil je okarakterisao album kao jedan od najiščekivanijih te godine. Hitovi sa albuma kao što su Deixa Ele Sofrer Bang su dostigli prva mesta i na iTunesu Spotify Brasil što nije do tada uradio nijedan ženski izvođač u toj zemlji.

Prvo značajnije primećivanje je ipak bilo u saradnji sa latino zvezdom J Balvinom na remixu njegove pesme Ginza, gde je svetska publika primetila ovu zvezdu u usponu. U avgustu 2016. godine snima sa Malumom singl Sim Ou Nao koji su zajedno izveli na 2016 Summer Olympics otvaranju. Već sledećeg meseca je potpisala ugovor sa talent agencijom William Morris Endeavor. U novembru 2016. godine odnosi pobedu na MTV Europe Music Awards kao Best Brazilian Act.

View this post on Instagram

🐆

A post shared by anitta 🎤 (@anitta) on

Wannabe TV

Editors choice