Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Anitta

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Anitta

U maju 2017. godine snima svoj prvi engleski singl Switch u saradnji sa reperkom Iggy Azaleom, a istog meseca već objavljuje pesmu Paradinha na engleskom i portugalskom jeziku, dok u junu izlazi njena prva saradnja sa Major Lazerom - traka Sua Cara sa ovim duom i Pablo Vittarom. Sua Cara je ujedno i prvi internacionalni hit ove pevačice, gde je kroz samo par sati spot pokupio preko 17 miliona pregleda.

Nakon što je objavljen njen prvi solo singl Will I see You koju je radio Grammy nagrađivan producent Poo Bear, kako kaže menadžer pevačice – “Telefon nije prestajao da zvoni i nisu prestajale da pljušte razne ponude”.

View this post on Instagram

Que delícia, Fortaleza! Agora vamos cantar

A post shared by anitta 🎤 (@anitta) on

View this post on Instagram

Hoje é dia de apresentar o prêmio @multishow

A post shared by anitta 🎤 (@anitta) on

U januaru 2018. godine izlazi još jedna saradnja s J Balvinom na pesmi Machika ovog puta, koja se toliko dopala Britney Spears koju je pop princeza često koristila za svoje treninge kao motivaciju. Njen prvi veći koncert je bio na festivalu Rock in Rio Lisabonu, gde je bilo preko 80 000 gledalaca. 

Krajem godine izlazi multilingual EP pod nazivom SOLO, kao i Netflix dokumentarac koji prati život pevačice pod nazivom - Vai Anitta, koji su njeni fanovi dočekali sa oduševljenjem. Dok smo čekali četvrti studijski album koji se zove simbolično Kisses, objavljena je saradnja sa meksičkom pevačicom Sophiom Reyes Ritom Orom na traci R.I.P.

Na albumu Kisses su samo neki od gostiju Snopp Dogg, Ludmilla, Swae Lee, Becky G, Alesso, Papatinho, Prince Royce, Chris Marshall, Caetano Veloso, DJ Luian, Mambo Kingz. Album biva prihvaćen veoma lepo od strane kritičara, a pesme ova pevačica još uvek promoviše.

Koliko je popularna govori i činjenica da ju je Madonna lično tražila da snime duet za njen album Madame X koji je izašao u junu.

Anitta je jednom prilikom sebe izrazila kao LGBTQ+ osobu, to jest ne krije svoju biseksualnost. Ovo je objavila nakon što se razvela od biznismena Thiago Magalhães, sa kojim je bila u braku manje od godinu dana.

Kao najveće inspiracije ističe Madonnu, Britney Spears, Mariah Carey, Beyonce i girl bend Pussycat Dolls. 

Anitta je relativno na početku karijere, a sigurni smo da je čeka mnogo uspešna internacionalna karijera zbog toga što ima sve što je potrebno da bude zvezda svetskog ranga, pritom, evidentno je da je prizemna i prirodna devojka koja se ne boji da pokaže svoj celulit ili višak kilograma, nego ih iznosi sa osmehom kako i treba da radi svaka žena na ovom svetu.

—————————————————————————————————————————————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/anitta

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice