Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Beyonce

Svetska turneja je počela ni manje ni više nego u Beogradu, a rušila je rekorde po prodaji karata. Tada je se našla u centru pažnje u muzičkoj industirji, mada joj je nažalost izmakla nagrada za album godine na dodeli nagrada.

Nakon poslovnog uspeha, slede porodični problemi nakon što je njen suprug uhvaćen u prevari, o čemu je po prvi put pevala i pričala na svom narednom albumu koji je objavljen 2016. godine i nosi naziv LEMONADE. Još jedan vizuelni album, kroz koji vodi priču o odnosu usred prevare i borbi kako se taj odnos popravlja i prevazilazi. Nažalost i ovaj put ostaje bez nagrade za album godine, ali sumnjamo da se mnogo potresla s obzirom da je vlasnica čak 23 ove prestižne Grammy nagrade.

Nakon što je oprostila prevaru i popravila odnos sa svojim mužem, objavljuje u Instagram postu da je trudna i da će roditi blizance. Kao majka, ovo je velik uspeh za nju, a blizanci Sir Rumi su rođeni 13. juna 2017. godine, što je ove poznate roditelje učinilo srećnim i ponosnim, a Blue Ivy više nije bila jedinica.

Svoje pomirenje i ljubav slave albumom Everything is Love koje snimaju Beyonce Jay-Z pod zajedničkim prezimenom The Carters. Luksuzni spot za singl Apeshit je snimljen u možda i najpoznatijem muzeju na svetu, u Parizu Louvreu. 

Pošto je zbog trudnoće morala da otkaže svoj nastup na američkom festivalu Coachella, ona je svojim fanovima se iskupila 2018. godine nakon što je priredila najbolji festivalski nastup u istoriji koji je simbolično nosio naziv #Beychella. Sačekala je godinu dana pre nego što je u saradnji sa Netflixom objavila koncertni film Beyonce: Homecoming koji je ispratio i live album pod istim nazivom.

Trenutno ova pevačica promoviše Disney live-action film The Lion King, u kom je svoj glas pozajmila liku Nale, a osim toga je snimila i soundtrack filma The Lion King: The Gift, gde se skoro na svakoj pesmi pojavljuje ova pevačica.

Od svojih uspeha može da izdvoji 23 Grammyja, 24 MTV Video Music Awards, i još preko 400 drugih nagrada i priznanja koje je dobila za vreme svoje solo karijere.

—————————————–

izvor naslovne fotografije: instagram.com/beyonce

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice