Ovo nije horoskop – ali je blizu, jer analizira zabavljanje sa prema njenom mesecu rođenja. Od devojaka sa kojima ćete se najlakše dogovoriti i najbolje provoditi, do onih koje su – malo zahtevnije. Uporedite ove opise sa devojkama koje poznajete i vidite da li to ima smisla za vas.

Zabavljanje prema njenom mesecu rođenja

Decembaske devojke

Devojke rođene u decembru su prve na listi – one su najbolje i najodanije partnerke, cene iskrenost iznad svega, zbog čega ćete osećati kako im je lako verovati i biti ranjiv. Najbolje su ne samo zato što umeju da vole i daju, već imaju i odličan smisao za humor i laku, lepršavu energiju koja ne opterećuje.

Zabavljanje sa oktobarskim devojkama

Oktobarske devojke su divne i tople osobe, vrlo se lako povezuju sa ljudima i sklapaju prijateljstva bez ikakvog napora. Nikada im ne nedostaje razumevanja, naklonosti i nežnosti. Zabavljanje sa devojkom rođenom u oktobru će uvek biti – zabavno. Vodićete zanimljive razgovore i uživati u laganom načinu na koji govori čak i o teškim temama, u njenoj mudrosti i njenom prijatnom glasu.

Devojka rođena u julu

Julska devojka može treperiti pred vama poput fatamorgane – okružuje je neko neodoljivo zračenje. Otvorena je i druželjubiva, brižna i jako joj je stalo da se drugi osećaju voljeno. Možda nije naročito aktivna u vezi, ali kada nekog voli, vrlo je iskrena, topla i promišljenja.

Zabavljanje sa devojkom rođenom u junu

Zabavljanje sa devojkom rođenom u junu može biti vrlo duboko iskustvo – ona je puna saosećanja i pomoći će vam da se emocionalno otvorite više nego što ste mislili da ste u stanju. Sa njom je lako razgovarati – i bezbrižno i duboko, bez ikakve osude – ona uvek shvata kako se osećate, a pored nje se uvek osećate bolje.

Martovske devojke

Pete na listi martovske devojke su brižne i ljubazne partnerke, koje čine sve što je u njihovoj moći da oraspolože bliske osobe kojima je teško. Devojka rođena u martu može biti vrlo temperamentna kada je pod stresom, ali inače uvek radi na tome da održi smirenost i stabilnost, zbog sebe i zbog drugih.

Zabavljanje sa januarskom devojkom

Januarska devojka je verovatno veoma ambiciozna, što može biti sjajno kada su u pitanju odnosi i zabavljanje, ali može i zakomplikovati stvari. Ona će biti odana i pronicljiva partnerka i daće sve od sebe da veza funkcioniše. Ali kada nije baš sigurna i kada je neodlučna oko toga šta traži u vezi, može biti anksiozna i svoju energiju preusmeriti tamo gde je sigurna (u posao), kako bi izrazila svojus strast i izbegla teške razgovore.

Pročitajte i ovo: Vaša omiljena adrenalinska vožnja – akcioni film za svaki horoskopski znak

Devojke rođene u novembru

Kada joj se zaista približite, može biti puna ljubavi i odana partnerka, ali takođe i veoma zatvorena, distancirana i u gardu – naročito kada se ne oseća zaštićeno, ili kada nije potpuno emocionalno angaživana. Ona je veoma aktivna i vredna osoba i ako nije potpuno sigurna u vaša ili svoja osećanja, može usmeriti svoju energiju u druge projekte i strasti, kako bi sačuvala svoje srce.

Majske devojke

Zabavljanje sa majskim devojkama je inspirativno i zabavno, jer su one veoma motivisane i aktivne. Izazov dolazi iz temperamenta – majska devojka je sklona da se brzo naljuti. Ali to je izazov i za nju, sa kojim se stoički suočava – kada se oko nečega ne slažete ili je nečim nezadovoljna, trudiće se da to mirno izgovori i boriće se da artikuliše ono što misli i oseća, a da ne dozvoli da je ljutnja preplavi.

Zabavljanje sa avgustovskom devojkom

Avgustovska devojka može biti romatnična i ljubazna partnerka i veoma inspirativna, zbog svog prirodnog liderskog potencijala i harizme. Ono što je čini teškom za zabavljanje je to što je kod nje sve ili ništa – kada je sve u redu i ona je divna. Ali kada stvari postanu turbulentne, ona paniči i beži od problema umesto da se njime bavi i veruje da ga možete zajedno rešiti.

Devojka rođena u februaru

Februarska devojka je svakako uzbudljiva – slobodnog je duha i ima zaraznu pokretačku energiju. Međutim, ona ume da bude veoma tvrdoglava, posebno kada je u pitanju ljubav i možda neće želeti da prizna da gaji osećanja prema nekome. Nesigurna je i neodlučna u pokazivanju ljubavi i potrebno je da vi uvek budete onaj ko inicira razgovore i pokreće raščišćavanje nezgodnih pitanja.

Septembarska devojka

Septembarska devojka je veoma vredna i sugurna u sebe, ali zabavljanje sa njom može biti izazovno. U jednom trenutku može biti saosećajna, dok je istovremeno veoma kritički nastrojena i spremna da vas proziva zbog vaših nedostataka – i nespremna da prizna i prihvati svoj deo odgovornosti za nesuglasice i probleme.

Zabavljanje sa devojkom rođenom u aprilu

Aprilska devojka ima jaku ličnost i može biti veoma zabavan prijatelj. Ali kada ste sa njom u romantičnoj vezi, možete se osećati preplavljeno. Iako postoji mnogo pozitivnih aspekata njene snažne ličnosti, ona može postati nametljiva i agresivna, jer nije dobra u kompromisima i veruje da je uvek u pravu. To je njena veza i ona je vodi, ne priznajući ravnopravnost.

Pročitajte i ovo: Rang-lista najboljih partnerki za apokalipsu – prema horoskopu

Naslovna fotografija: pexels.com

Đorđe Đoković

Comments