Ako za svakodnevni život i nije toliko važno šta vam je partnerka u horoskopu (ili na to uopšte ne obraćate pažnju), u vanrednim uslovima preživljavanja, znak vaše partnerke mogao bi da predstavlja ključnu razliku. Ukoliko se spremate za apokalipsu, odaberite sebi drugaricu prema astrološkoj rang-listi. 

Devica 

Ona je najbolja. Sve je već razradila, odlično je opremljena i sve što ste se setili da ste zaboravili, ona vam je stavila u ranac. Bez suvišnog prtljaga (jer možda ćete morati brzo da se krećete), u rančevima ima apoteku, skafandere, bocu sa kiseonikom, konzerviranu hranu, gelove za suvo pranje i dezinfekciju, ma ima sve. Ako je planirala da se sakrijete u podrumu, tamo je napravila divnu i romantičnu atmosferu za intimni doček kraja sveta, sa svećama i vašim omiljenim vinom. Ona ne paniči, realno sagledava stvari i radi ono najpraktičnije i najdelotvornije u svakoj situaciji. 

Bik 

Možda nije tako organizovana kao Devica (niko nije), ali pošto je vrlo praktična i iznad svega ceni udobnost, njeni instinkti će je voditi i najvećom mogućom brzinom prilagodiće se najgorim uslovima na najbolji način. Možda neće imati plan bekstva i rezervni kanister benzina u garaži, ali spremiće vam savršen obrok (u zamrzivaču barem ima svega, a ako nema struje, treba to potrošiti i da, imaće plinsku bocu ili će za tren oka ospsosobiti stari šporet na drva i nacepkati nešto parketa za loženje) i vodiće sa vama duboke razgovore o smislu života i Univerzumu. Biće vam drago da dočekate kraj sveta u njenom društvu. 

Vaga 

Ona je na trećem mestu samo zato što nije tako preduzimljiva kao Devica, ili prilagodljiva kao Bik, ali ona filozofski sve prihvata i ima čelične živce. Neće podleći strahu i panici ni jednog momenta, a ako ne može da učini ništa po pitanju udobnosti i luksuza (za šta će se svakako pobrinuti, koliko god je moguće), skrenuće vam pažnju svojim duhom i šarmom, posvetiće vam se i potpuno vas zaseniti svojom harizmom, tako da ćete poželeti da kraj sveta potraje. Do poslednjeg daha biće nonšalantna, ljupka, ženstvena i osmehnuta. 

Blizanci 

Ona je istraživač i napraviće od Apokalipse avanturu u kojoj ćete jedva čekati da vidite šta je sledeće. Stalno će smišljati nešto novo, davaće vam zadatke i zabavljaće vas u trenucima neizvesnosti. Neće vam dozvoliti da utonete u mračne misli i samosažaljenje, već će vam  pkupirati pažnju i pronaći će način da sve što se dešava bude uzbudljivo i jedinstveno

Ribe 

Na solidnom petom mestu je žena Riba, koja neće štedeti snagu i maštovitost da vas usreći, naročito u nesrećnim okolnostima. Potrudiće se da ispuni sve vaše potrebe, ali to može pravazilaziti njenu snagu. Ona je preosetljiva i pored toga što teši i servisira vas, mora to isto da čini za sebe, pa će povremeno gubiti hrabrost i zapadati u mračno raspoloženje. Ako joj pružite samo malo podrške, nežnosti i pažnje, brzo će se osećati bolje i nastaviti da se uživljava u vaša stanja i osećanja. Svakako vam neće biti dosadno i nećete moći da smislite bolji način da dočekate apokalipsu. 

Škorpija 

Ona je zahtevna  stavlja sebe na prvo mesto. To nije tako loše ni tokom apokalipse, jer ona je borac i snaći će se da preživi, a ako vas voli, onda ste joj neophodni za preživljavanje, pa će učiniti sve da vam obezbedi isto što i sebi. Ukoliko nema mnogo toga što se može učiniti, barem vam je garantovano da ćete poslednje trenutke proživeti u strasnom vođenju ljubavi, najživotvornijem činu prkosa konačnosti. 

Comments