Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Rang-lista najboljih partnerki za apokalipsu – prema horoskopu

1/2

Ako za svakodnevni život i nije toliko važno šta vam je partnerka u horoskopu (ili na to uopšte ne obraćate pažnju), u vanrednim uslovima preživljavanja, znak vaše partnerke mogao bi da predstavlja ključnu razliku. Ukoliko se spremate za apokalipsu, odaberite sebi drugaricu prema astrološkoj rang-listi. 

Devica 

Ona je najbolja. Sve je već razradila, odlično je opremljena i sve što ste se setili da ste zaboravili, ona vam je stavila u ranac. Bez suvišnog prtljaga (jer možda ćete morati brzo da se krećete), u rančevima ima apoteku, skafandere, bocu sa kiseonikom, konzerviranu hranu, gelove za suvo pranje i dezinfekciju, ma ima sve. Ako je planirala da se sakrijete u podrumu, tamo je napravila divnu i romantičnu atmosferu za intimni doček kraja sveta, sa svećama i vašim omiljenim vinom. Ona ne paniči, realno sagledava stvari i radi ono najpraktičnije i najdelotvornije u svakoj situaciji. 

Bik 

Možda nije tako organizovana kao Devica (niko nije), ali pošto je vrlo praktična i iznad svega ceni udobnost, njeni instinkti će je voditi i najvećom mogućom brzinom prilagodiće se najgorim uslovima na najbolji način. Možda neće imati plan bekstva i rezervni kanister benzina u garaži, ali spremiće vam savršen obrok (u zamrzivaču barem ima svega, a ako nema struje, treba to potrošiti i da, imaće plinsku bocu ili će za tren oka ospsosobiti stari šporet na drva i nacepkati nešto parketa za loženje) i vodiće sa vama duboke razgovore o smislu života i Univerzumu. Biće vam drago da dočekate kraj sveta u njenom društvu. 

Vaga 

Ona je na trećem mestu samo zato što nije tako preduzimljiva kao Devica, ili prilagodljiva kao Bik, ali ona filozofski sve prihvata i ima čelične živce. Neće podleći strahu i panici ni jednog momenta, a ako ne može da učini ništa po pitanju udobnosti i luksuza (za šta će se svakako pobrinuti, koliko god je moguće), skrenuće vam pažnju svojim duhom i šarmom, posvetiće vam se i potpuno vas zaseniti svojom harizmom, tako da ćete poželeti da kraj sveta potraje. Do poslednjeg daha biće nonšalantna, ljupka, ženstvena i osmehnuta. 

Blizanci 

Ona je istraživač i napraviće od Apokalipse avanturu u kojoj ćete jedva čekati da vidite šta je sledeće. Stalno će smišljati nešto novo, davaće vam zadatke i zabavljaće vas u trenucima neizvesnosti. Neće vam dozvoliti da utonete u mračne misli i samosažaljenje, već će vam  pkupirati pažnju i pronaći će način da sve što se dešava bude uzbudljivo i jedinstveno

Ribe 

Na solidnom petom mestu je žena Riba, koja neće štedeti snagu i maštovitost da vas usreći, naročito u nesrećnim okolnostima. Potrudiće se da ispuni sve vaše potrebe, ali to može pravazilaziti njenu snagu. Ona je preosetljiva i pored toga što teši i servisira vas, mora to isto da čini za sebe, pa će povremeno gubiti hrabrost i zapadati u mračno raspoloženje. Ako joj pružite samo malo podrške, nežnosti i pažnje, brzo će se osećati bolje i nastaviti da se uživljava u vaša stanja i osećanja. Svakako vam neće biti dosadno i nećete moći da smislite bolji način da dočekate apokalipsu. 

Škorpija 

Ona je zahtevna  stavlja sebe na prvo mesto. To nije tako loše ni tokom apokalipse, jer ona je borac i snaći će se da preživi, a ako vas voli, onda ste joj neophodni za preživljavanje, pa će učiniti sve da vam obezbedi isto što i sebi. Ukoliko nema mnogo toga što se može učiniti, barem vam je garantovano da ćete poslednje trenutke proživeti u strasnom vođenju ljubavi, najživotvornijem činu prkosa konačnosti. 

Wannabe TV

Editors choice