E sad, pošto si možda već pročitao tekst o tome zašto su najsrećniji muškarci koji se zaljube u spisateljicu, zarad istine (i humora na račun saveta o tome koga treba da voliš, a koga da izbegavaš) evo i druge strane priče:

Spisateljice su kontrol frikovi. Zamisli, ona je odredila sudbinu svih likova iz svojih knjiga, naredila im šta da govore, šta da misle i osećaju, odredila je njihove sudbine i oni se ništa nisu pitali. Ona izmišlja svetove i nikada neće biti zadovoljna stvarnim životom. Tvoje replike neće biti dovoljno maštovite i bićeš frustriran, ona će ti pokazati kako si mogao mnogo bolje i kreativnije da uradiš stvari koje si sasvim dobro uradio, a zbog toga će i ona biti frustrirana.

spisateljica 21 Zašto nikako ne treba da se zaljubiš u spisateljicu?

Zaljubi se u glumicu. Ona razume emocije na način koji će te iznenaditi. Ona može da unese smisao, emociju, toplinu i istinu u reči koje izgovara, a koje uopšte ne dolaze iz njene glave – čudesno, priznaćeš. Ona će biti za tebe ono što ti je potrebno i stalno ćeš biti zauzet razotkrivajući njene slojeve, jer ona stalno skida maske, briše šminku i nastoji da i sama razotkrije svoje pravo lice, a to je izvor neprekidne zabave. Ti želiš da znaš ko je ona stvarno, a i ona želi to isto i oboje ste na istom zadatku.

Comments