Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zašto ona ne veruje da je voliš

Videla je suviše ljubavnih neuspeha oko sebe. Ona se stidi svog idealizma, jer je u stanju da zamisli i oseti divnu ljubav, plemenitu, raskošnu, predanu, ona je upoznala takva osećanja i doživela je da vidi kako se obesmišljavaju u svakodnevici površnih odnosa. I ona vidi da se to dešava svima. Da parovi varaju jedni druge, žive u laži, nezadovoljstvu i poremećenim odnosima, da jedva trpe jedno drugo, da jedno uvek više voli, a da ono drugo to zloupotrebljava. Može da ti nabraja do sutra loše primere i propale ljubavi. Sto puta je slušala poveravanja svojih prijateljica, saosećala sa njima i uzdisala, zbog izdaje, primitivizma, gluposti i sebičnosti koje ljubav nema moć da izleči i popravi. Ljudi povređuju jedni druge, često uopšte ne želeći i ne nameravajući.

Ona bi želela da ti se preda i da ti veruje, ona se trudi, ali ne može. Oprez je uvek povuče natrag, kao da je vezana za lastiš koji je utoliko jače povuče, ukoliko ga više nategne, pokušavajući da se udalji od mesta vezanosti. Nešto u njoj je previše uplašeno, iako se ona trudi da se ohrabri i odvaži.

Možda možeš da prođeš kroz sve slojeve njene odbrane, svojom istrajnošću i razumevanjem. Možda ćeš doći do tog ranjenog mesta u njoj, koje ona brani i čuva, ali ni sama do njega ne dopire. Možda ćeš moći da joj pomogneš da se suoči sa svojim demonima i da ih protera. Možda vredi da daš sve od sebe u pokušaju da joj se približiš i da osvojiš njeno poverenje. Možda se u tom procesu tvoje srce slomi. Možda ćeš usput morati da se suočiš sa svojim strahovima i slabostima. Možda će te ona u tome najbolje razumeti. Možda vredi rizika.

Naslovna fotografija: instagram.com/couple

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice