Za razliku od ovih žena, one čiji su muževi bili manje atraktivni u odnosu na njih bile su srećnije u vezi, imale su bolji odnos same prema sebi i retko su se podvrgavale dijetama.

Isto istraživanje je pokazalo da muškarci uopšte nisu pod pritiskom zbog izgleda partnerke i da im ne pada na pamet da se nadmeću u atraktivnosti. Takođe, utvrđeno je da su manje atraktivni muškarci spremniji da svojim ženama pruže utehu i razumevanje, a to uzgred zabeleženo zapažanje je verovatno ključ uspešnijih, stabilnijih i opušteniji odnosa među parovima u kojima je žena atraktivna, a muškarac nije.

Ovo istraživanje je veoma ohrabrujuće za muškarce – ako nisi maneken i sportista, ne moraš ni da budeš, da bi svojoj lepotici pružio sve što joj je potrebno da bude srećna. Žene najviše cene to kako se odnosiš prema njima i tvoja pažnja, zaljubljenost, briga o njenim potrebama, zaštita i želja da joj ugodiš i da je usrećiš, učiniće te najpoželjnijim muškarcem na svetu. Ne treba da misliš da je neka vrlo atraktivna žena daleko iznad onoga što možeš da dosegneš, dovoljno je malo šarma, iskrene namere i samopouzdanja da joj priđeš i iskažeš svoje divljenje, ona će biti polaskana, jer veoma privlačne žene imaju specifičan problem koji im ta upadljiva atraktivnost stvara – svi ih žele i posmatraju ih kao trofej, kao seksualni objekat, a retko koga zanima kakva je ona kao osoba. Mnogi joj se udvaraju, ali na pogrešan način, nastojeći da je upišu kao jednu od svojih pobeda i zadovolje svoj ego, umesto da se usredsrede na to da je usreće i da joj pruže svu ljubav, nežnost i pažnju koju inače svaka žena zaslužuje.

yver Zašto pored lepotice možeš opušteno da ostaneš zver?

Pročitajte još i ovo:

Zašto vam ona DAJE “lažnu nadu”? 

Zašto uvek treba da joj se udvaraš naročito ako je VEĆ tvoja

Šta može da se desi momku u šemi sa UDATOM ženom

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.unsplash.com

 

Brankica Milošević

Comments