Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Zašto su muškarci koji se ožene učiteljicama srećniji od drugih?

1/3

To dolazi sa kanalisanjem dnevnog stresa – tridesetoro dece u odeljenju o kojima treba da brineš, koje treba da upoznaš, shvatiš, nađeš prema svakome pravi pristup, uspostaviš sa svima neki odnos i naučiš ih nečemu. Da bi uspela u tome, osoba mora da bude veoma koncentrisana, veoma smirena, svesna i prisutna – i nesebična. Da bi obuhvatila svojom pažnjom toliku decu, dobra učiteljica mora da “razredi” svoj ego i preko krajnjih granica. Ona svu decu podžava i voli, a ako neku voli malo više od ostalih, to joj niko ne zamera. Ona je model, uzor, mentor, neko koga deca obožavaju i pamte celog života i ona je svesna svog uticaja na njih. A za to je potrebno mnogo stvarnog samopouzdanja i požrtvovanja. Rad sa decom utiče na čitav njen život, oplemenjuje je i održava vitalnom i radoznalom – ona stalno uči. Ona voli svoj posao iako joj je posao često preči od njenog ličnog života, ispunjena je i ostvarena i uopšte ne očekuje da joj neko izrazi zahvalnost ili uruči posebna priznanja za njen rad. Ona se daje i rezultate svog rada vidi na iskrenim dečijim licima, u njihovim otvorenim srcima, zbog kojih je ona bolja osoba nego što bi bila radeći neki drugi posao.

uciteljica 4 Zašto su muškarci koji se ožene učiteljicama srećniji od drugih?

I šta to znači za tebe, srećnika koga je prihvatila kao svog partnera, svog čoveka, svoju ljubav?

Ti dobijaš izgrađenu osobu, sa najvišim vrednostima i principima. Doslednu, brižnu, odanu i posvećenu. Ona prirodno stavlja tebe ispred sebe, ona je na tvojoj strani apsolutno i nikada neće prestati da veruje u tebe, da te inspiriše i motiviše. Ona je programirana da nikada ne odustaje od ljudi, da uvek vidi šansu, mogućnost i način, ona veruje u tebe nepokolebljivo i navija za tebe svim srcem.

Wannabe TV

Editors choice