Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Zašto su muškarci koji se ožene učiteljicama srećniji od drugih?

2/3

Ona će biti odlična majka, kao što je i odlična učiteljica. Prema svojoj porodici ophodiće se kao prema svom razredu – promišljeno, zaštitnički, strpljivo, nastojeći da prepozna sve potencijale i podstakne sve kapacitete za razvoj i napredak. Ona daje sve od sebe, trudi se da uvek pronađe najbolje rešenje, nikada ne beži od problema, nego se sa njima suočava i nastoji da ih razloži i pojednostavi tako da budu shvatljivi i rešivi. Sa njom dobijaš osobu koja će vašu decu odgajiti da budu najbolji ljudi, zadovoljno sobom, sposobni da pronađu svoje mesto u svetu i žive ispunjenim životima.

Ona sluša sve što kažeš, čak i ako to izgovaraš šapatom ili samo promrmljaš. Ona ima strpljenja i saosećanja u neverovatnim količinama i izvlači ih rezerve kad izgleda da su se potrošili. Ona se nosi sa stresnim situacijama veoma staloženo.

Ona ume da se opusti i da se zabavi, jer zna koliko je igra važna. Ona se nije otuđila od deteta u sebi, jer je stalno sa decom i ona zna da se najbolje stvari dešavaju kad su svi opušteni, slobodni i radoznali. Ona brine, ali ne sputava, a kad nešto traži, svi se polome da urade to što traži, jer je čast i privilegija uspeti u zadatku koji voljena učiteljica postavlja.

uciteljica 3 Zašto su muškarci koji se ožene učiteljicama srećniji od drugih?

Wannabe TV

Editors choice