Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zašto treba da razgovarate o seksu

Otkrićete da je vaše muško samopouzdanje prividno, a da je ženska seksualnost, ako je osvešćena, izvor dubokog i istinskog samopouzdanja i da su žene mnogo otvorenije i hrabrije u svojim nastojanjima da pronađu i izraze sebe u seksu. One razgovaraju sa svojim prijateljicama, sa majkama, diskutuju na forumima, traže pomoć terapeuta i svakako žele da isto tako otvoreno komuniciraju sa svojim partnerima.

Sve nas sputava vaspitanje – teško da je iko dobio odgovarajuće informacije o seksu kao dete, ili da je o svojim iskustvima, dilemama i nesigurnostima mogao da razgovara sa roditeljima. Seks je oblast intime i nekako ste u toj oblasti prepušteni sami sebi – ali kada imate partnerku sa kojom ostvarujete duboku konekciju, onda tu intimu delite sa njom i ispostavlja se da je ona veliki deo vašeg zajedničkog svemira.

Stvari su često jednostavne. Osim kad nisu. A često nisu. Naročito onda kada verujete da se neke stvari podrazumevaju, a onda ispadne da vaša partnerka podrazumeva neke sasvim druge stvari, ili preispituje one koje vi podrazumevate.

Nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo. Razgovarajte, razmenjujte, dajte smernice, tražite smernice – a kada ih dobijete, onda ih sledite. Dajte potvrdu, tražite potvrdu i kada je dobijete, izrazite zahvalnost.

Seks se ne dešava sam od sebe, iako često tako izgleda – to je životna sila kojoj odlučujete da se prepustite, da je kanališete i usmerite ka partneru, kroz ljubav, poverenje i poštovanje. Priroda ljubavi je orgazmička, orgazam nije faktor seksualnosti i cilj dobrog seksa, nego manifestacija prirode ljubavi.

Svakoj partnerki možete pristupiti s ljubavlju, čak i kad ne postoji duboka povezanost i snažna osećanja – dovoljno je poštovanje i želja za igrom.

Naslovna fotografija: instagram.com/couple

Aleksina Đorđević

Wannabe TV

Editors choice