Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Zašto vam je teško da se predate i obavežete

1/2

Oprezni ste i oklevate, jer imate loša iskustva. Ne želite da se duboko povežete sa nekim dok ga dobro ne upoznate, jer znate kako loš odnos može daleko da ode, a da to uopšte niste hteli. Predanost je viši nivo odnosa i da bi do toga došlo, potrebno je da se najpre izgradi poverenje. Ali, teško je stići do tog nivoa, kada ne želite da rizikujete i možda i ne dajete šansu nekom odnosu da se razvije, držeće se na oprezu i na distanci. 

Očekujete iskrenost i poštenje, kao i poštovanje. Ne zanimaju vas emotivne igre, niti fascinacija – to je ono što odnose drži na površini. Teško je dopreti do vas i to smatrate svojom prednošću. 

Poznajete razočaranje, kad verujete da će se neko promeniti i da mu u tome treba vaša pomoć. Ne želite da ulažete vreme, emocije i energiju u odnos sa nekim kome treba pomoć i popravljanje. 

Vaše srce i um rade nezavisno, niste skloni da se zaljubite. Možete imati topla osećanja, ali ona ne dopiru do glave. I zbog toga ste ponosni. 

Dokle god ste nepokolebljivo sigurni, osećate se dobro. Ako se nađete u odnosu koji vas čini nesigurnim, ne želite da rizikujete i istražujete uzroke svoje nesigurnosti. Očekujete da vas ljubavna osećanja osnažuju, ali ne dajete šansu osnaživanju kroz ranjivost i kolebljivost. 

Imate gorko iskustvo sa nekim ko je ispunjavao sve vaše standarde i očekivanja, a zatim vam je slomio srce. A zatim su se vaši standardi podigli i očekivanja porasla – kao zid između vas i povređivanja. 

Wannabe TV

Editors choice