Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Zašto vam je teško da se predate i obavežete

Ne želite da imate regularnu vezu, ne želite da zbog nekog menjate svoj način života, ne želite da upadnete u rutinu i šablon u koji upadaju svi vaši prijatelji. Tražite nešto više i verujete da to postoji, ali i dalje ste u potrazi. Ali, to nešto više možda nadilazi okvire vaših standarda i prosto niste uspeli da ga prepoznate, iako vam je bilo u vidokrugu, a verovatno i na dohvat ruke. 

Dovoljni ste sami sebi i ne treba vam potvrda kroz ljubavni odnos. Ne sviđa vam se zavisnost koju uočavate među parovima i to kako oni jedno drugo odražavaju, predstavljaju i zastupaju i kako jedno drugom daju i potvrđuju vrednost. Možda verujete da biste bili zadovoljni sa osobom koja ima isti takav stav, ali kako ćete dospeti do takve osobe, kako ćete je prepoznati? Po tome što će biti distancirana i samodovoljna i neće želeti da se preda i obaveže? Možda postoje načini da se sretnete i da jedno drugom ne prođete ispod radara. 

Znate da ćete, kada se jednom posvetite, to shvatiti savršeno ozbiljno i da ćete biti onaj koji više brine, više zahteva i više daje, koji podstiče i inspiriše i koji preuzima veći deo odgovornosti. A ne želite da nekome budete sve i da budete odgovorni za njegov razvoj. 

Verujete da u ljubavnoj vezi morate izabrati drugu osobu, umesto sebe, jer su vam takva iskustva i predstave o ljubavi. Zato ne želite da nekog toliko volite, da poželite da ga stavite ispred sebe i da se nađete u situaciji da se zbog nekog nečega odričete i žrtvujete. Ovaj oblik emotivne krutosti obično se prepoznaje kao sebičnost, ali to je više strah od gubitka sebe, strah od bliskosti. 

Videli ste na šta liče veze i odnosi vaših prijatelja, vaših roditelja. Ne želite da završite u odnosu u kome se stalno borite sa istim glupostima i nikada niste ostavljeni na miru. Previše toga ste videli, da biste verovali da vi možete bolje i drugačije. 

Stvarno ste potpuni samotnjak, jer čak i kad vam se neko sviđa, ne nalazite razloge zašto bi to trebalo da preraste u nešto više, zašto bi naklonost prema nekoj osobi uticala na vas i vaše životne izbore. Iznad svega cenite svoju privatnost, samoću i mir. 

Naslovna fotografija: instagram.com/nicolassimoes

Brankica Milošević 

 

Wannabe TV

Editors choice