Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Zbog čega je neka žena veoma seksi (a da to nema veze sa izgledom)

Zašto je ovo seksi 

Neko ko ceni sebe, nije podložan laskanju i manipulaciji i zahteva istinski trud – morate pokazati da ste dostojni i vredni pažnje. I to je u suštini primitivne igre lovca i lovine, samo što u slučaju samosvesne žene, ona uopšte nije lovina i ne izmiče vam da bi vas naterala da angažujete svoju mušku energiju, već prosto želi da vidi kakvi ste i koliko vredite. Želja za dokazivanjem (čime god bila motivisana), angažuje muškarca da i sam nastupa muževno, zaštitnički, samouvereno, da pokaže da je zainteresovan i da zasluži poštovanje i pažnju. Neko ko ceni sebe i samosvestan je, prirodno je manje dostupan nego neko sa niskim samopouzdanjem i samopoštovanjem. 

Odlično se provode 

Da biste se zabavljali i dobro provodili, morate se opustiti, učestvovati, morate se predati zabavi. Žena koja ume da se opusti, da se smeje, igra, peva, radosno i ljubazno ćaska sa svima oko sebe, prosto je neodoljiva. Pri tom, ona izgleda zaokupljena sopstvenim uživanjem i uopšte je ne zanima kakav utisak ostavlja – ona se predaje. 

Zašto je ovo seksi 

Zato što jeste – žena koja se opušta i predaje zabavi, smehu, igri, ludiranju, sigurno ume da se isto tako preda u najprisnijoj i najuzbudljivijoj igri na svetu – u seksu. Strast za životom se sasvim sigurno ispoljava i kroz strastveno predavanje ljubavnom činu. 

Pokazuju svoju ranjivost 

Kada su tužne, povređene i zbunjene, ne prave se da je sve u redu, ne „kuliraju“ i ne kriju svoju ranjivost. One poznaju tajnu crpljenja snage upravo iz ranjivosti – ko ne oseća, potiskuje i ne dopušta bol i tugu, ostaje hladan i na radost, uzbuđenje i oduševljenje. Seksi žene barataju celim spektrom emocija, one prihvataju i proživljavaju svoja osećanja. 

Zašto je ovo seksi 

Osim što izaziva zaštitničke instikte muškarca, ranjivost je fascinantna za muškarce, jer je za najveći broj njih sposobnost dubokog ulaska u bol i prisustva u sopstvenoj tuzi i povređenosti znak emotivnog sloma i slabosti – a kada vide da je to način da se izađe na kraj sa emocijama i da se pronađe nova snaga, to im deluje kao magija. Osim toga, neko ko otvoreno pokazuje osećanja, sigurno je iskren i vredan poverenja. Sa ranjivom osobom je lako povezati se i osloboditi sopstvena osećanja. 

Naslovna fotografija: instagram.com/majorstreetstyle

Brankica Milošević 

Wannabe TV

Editors choice