Kada je u pitanju sređivanje za posao, svi će odmah pomisliti da je to važno ženama, a za muškarca je dovoljno da je opran, da ne širi neprijatne mirise okolo i da nema prljave ruke ili neurednu bradu. Pa dobro, higijena svakako treba da ti bude na prvom mestu, to nije sporno, ali osim čiste košulje i pantalona, izuzetno je važno da povedeš računa i o celokupnoj nezi tela kao i izgledu. Znamo da se jači pol ne šminka i ne čupa obrve niti nosi veštačke trepavice, ali postoji par trikova koji će učiniti da izgledaš negovano na radnom mestu. I u tome nema ničega loše. Nije gej biti sređen, mirišljav i lepo obučen. Štaviše, sramota je da jedan mužjak u 21. veku izgleda kao beskućnik na radnom mestu. O smradu i prljavoj odeći tek da ne govorimo.

Muškarci itekako prave greške kada je u pitanju dobar izgled za posao. U suštini, samo brijanje, umivanje i pranje zuba nije dovoljno. Evo o čemu još moraš da vodiš računa.

Isečeni nokti

Kandže su za žene. Muškarac ne sme da dozvoli sebi da ga kolege vide sa dugim, neisečenim noktima, a ako imaš crno ispod nokta osramotićeš se za ceo život. Nokti, kao i ruke, moraju biti čisti i o tome je zaista suvišno preterano raspravljati.

muski manikir Kako biti negovan na radnom mestu