Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

grooming

Predstavljamo vam nove muške frizure koje će biti popularne ovog leta

1/2

Leto nam se bliži, i vreme je za osveženje – u svakom smislu. Osvežite svoj organizam, mindset, stajlinge i na kraju naravno, svoju frizuru. Ovog leta u trendu će biti jednostavnije i pomalo retro muške frizure, ulavnom kraćeg tipa, sa možda malo dužim pramenovima oko lica. Muške punđe više nisu u modi, te ako ste do skoro nosili dugu kosu – vreme je za veliki odlazak kod frizera, a ako ste pak bili ošišani “na keca”, vreme je da malo pustite svoju prirodnu kosu i date joj volumen. U nastavku vam predstavljamo šest frizura koje ćete garantovano viđati ovog leta, koje uglavnom svima dobro stoje, i koje će od vas učiniti pravog šmekera u narednim, toplim mesecima.

Retro lokne koje padaju preko čela

Ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu – ovo je savršena frizura za vas. Ukoliko nemate, moraćete malo da se pomučite penom ili gelom za kosu i uvijanjem, ali vredeće. Ova frizura podseća nas na čuvenog holivudskog buntovnika James Deana, kao i na sve one “loše momke” iz perioda pedesetih godina prošlog veka. Verziju ove frizure sa ravnom kosom mogli smo i 2013. godine videti na frontmenu benda Arctic Monkeys – Alexu Turneru, iz čega možemo zaključiti da je ovo prava bad boy frizura uz koju morate imati divlji stav.

Zalizana kosa u stilu latino zavodnika

Ipak, ako želite da budete zavodnik a vaša kosa je ravna – predlažemo vam da je malo pustite, a zatim nosite pažljivo zalizanu na nazad. Možete je zalizati gelom ili kremom za kosu (preporučujemo kremu), a zatim slobodno naprskajte i malo laka kako bi postojano stajala tokom dana. Uz ovaj tip frizure brada odlično izgleda, a u onim najtoplijim danima kosu možete samo zalizati vodom i pustiti je da se tako osuši. Ovo će dati na opuštenosti celokupnog look-a i delovaće kao da ste tek tako slučajno namestili frizuru.

Roze buzz cut

Ako ste spremni na veliku promenu – vreme je da se ošišate na buzz cut. I to ne samo da se ošišate, već i da se ofarbate. I to ne samo da se ofarbate, već da se ofarbate u.. roze. Da, ni manje ni više roze. Ova boja je u poslednje vreme popularna među celebrity muškarcima, koji se više ne boje toga da se iskažu i kroz ženstvenije tonove, a muškarca sa kratkom roze kosom možemo videti i u reboot-u čuvene serije “Gossip Girl”. Ovo je frizura za urbane, slobodne i odvažne muškarce, koji se ne plaše da se zabave i da iznenade.

Wannabe TV

Editors choice