Malo duža kosa sa razdeljkom u stilu devedesetih

Estetika i stil devedesetih definitivno se vraćaju u 2021. godini, kako u muškoj tako i u ženskoj modi. Devedesete godine obeležili su muškarci poput River Phoenixa i mladog Keanu Reevesa – koji su bili poznati po svojim malo puštenim kosama koje uokviruju lice, i koje su nosili sa razdeljkom po sredini. Upravo taj tip frizure viđaćemo među mladim muškarcima ovog leta, a on odlično može da se nosi i klasično, i kao wet hair look. Ovu frizuru preporučujemo vam da nosite bez brade, ili sa bradom “od tri dana”.

Ravna kosa isfenirana na gore

Kosa kratka sa strane koja je u gornjem delu duža nije rezervisana samo za one muškarce sa kovrdžavom kosom. Ukoliko imate kosu koja ravno pada, sve što bi trebalo je da je osušite fenom na gore i blago učvrstite i formirate kremom za kosu. Cilj je u tome da vam kosa izgleda spontano razbarušeno i neuredno, iako ste je zapravo namerno tako namestili. Kratka brada i naočare za sunce – i vaš look će biti pun pogodak za leto.

Seda kosa je IN

I za kraj, evo predloga koji će obradovati sve one muškarce koji su se brinuli da su prerano osedeli. Seda kosa je zvanično ponovo IN (ako je ikada uopšte i prestala da bude), i vreme je da svoje sede pokažete u punom svetlu. Uostalom, zar nismo već ustanovili da sve žene na ovom svetu “padaju” na sede muškarce poput Georgea Clooneyja, Richarda Gira ili pak Seana Conneryja.

Naslovna fotografija: instagram.com/christianhogue

Jovana Pantić

Comments