Nakon brijanja sigurno koristiš neku kolonjsku vodu, balzam, koji ti čine kožu mekšom, lepšom, ali i mirisnijom. Međutim, čest problem kod ovakvih proizvoda je što je njihov miris kratkotrajan, pa već kad izađeš iz svog doma, taj se miris ne oseća. Ali i tu ima rešenje. Nanesi “mrvicu” vazelina na svoj vrat, pa preko parfimisanu vodu, balzam, a njihov miris će trajati dosta duže.

Ukoliko želiš da izbeliš zube pronađi u apoteci aktivni ugalj u kapsulama, te sadržaj jedne, najviše dve, prospi na svoju četkicu za zube i kao pastom, istrljaj zube, a onda isperi. Već nakon prve upotrebe ćeš videti veliku razliku, pa možeš tako nekoliko nedelja zaredom dva puta u nedelji da ponavljaš ovaj proces.

Kada smo već na početku pomenuli brijanje, postoji jedan trik koji ga dosta olakšava. Posebno kada se briješ često, pa koža postaje osetljivija i često se iritira, potrebno je nešto šta će je dodatno omekšati i ubrzati sam proces brijanja. Naravno, tu je uvek savet da se briješ nakon tuširanja, jer topla voda sasvim omekša kožu, ali pored toga, uvek u svoju penu ili gel za brijanje dodaj balzama za kosu kako bi omekšao i dlake, te učinio da niz kožu kliziš i da je ne preopteretiš i suviše iritiraš.

nega lica muskarci Trikovi u nezi za koje treba da zna svaki muškarac

Pročitajte još i ovo:

Prolećna NEGA tvoje kože

Idealna NEGA za tvoju bradu

Pravilna nega za svaki tip kože

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: wwwpinterest.com, www.thefashionisto.com

Comments