Najbolji prijatelji su uvek tu uz vas, ali možda često zapravo zaboravljate na to i uzimate ih zdravo za gotovo. Naravno, delićete sa njima dobre i loše trenutke, dolazićete jedni drugima na rođendane i proslave, gledaćete utakmice i navijati, ali sa najboljim prijateljima zaista možete raditi mnogo više od samo toga. Najbolji prijatelji su porodica koju ste sami odabrali, i trebalo bi da im bude jasno da su vam važni, a svoju mladost možete iskorititi sa mnoge zajedničke avanture koje ćete kasnije prepričavati ako anegdote, možda na rođendanu ili venčanju nekog od vas. Zato, ako imate najboljeg prijatelja, ili još bolje – ekipu, evo nekih zanimljivih aktivnosti koje biste mogli zajedno da uradite i koje ćete sigurno dugo pamtiti u životu!

Organizujte zajednično putovanje

Ukoliko ste trenutno u svojim dvadesetim godinama, i niko iz vaše ekipe, kao ni vi – još uvek nema devojku, ovo je savršen trenutak za organizovanje zajedničkog putovanja! Naravno, još uvek nismo sigurni kako će tačno izgledati ovo leto usled globalne pandemije – ali svakako, neobavezna akcija od nekoliko dana u nepoznatom gradu ili u prirodi nije na odmet. Možete zajedno istražiti nova mesta, upoznati nove ljude, steći nova prijateljstva i pritom učvrstiti ono koje već delite. A i sigurno će se tu desiti neka avantura koja će se dugo pamtiti!

Krenite zajedno da trenirate

Ako želite da se bavite sportom ili jednostavno dovedete u formu, a fali vam motivacije – uvucite i svog najboljeg prijatelja u zajedničku muku! Verujte nam, tako ćete mnogo brže i lakše postati bolji i uspešni u sportu kog ste se prihvatiti – jer ćete jedan drugom postati ona zdrava konkurencija. Svakako, nije vam cilj da postanete vrhunski sportista već da se zabavite i izgledate bolje, a naravno, na kraju dana, šta je ženama više hot od dva najbolja prijatelja od kojih obojica dobro izgledaju i pravi su džentlmeni? Pa, malo šta.

Comments