Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

hedonism

Zanimljive aktivnosti koje možete raditi sa najboljim prijateljima

1/2

Najbolji prijatelji su uvek tu uz vas, ali možda često zapravo zaboravljate na to i uzimate ih zdravo za gotovo. Naravno, delićete sa njima dobre i loše trenutke, dolazićete jedni drugima na rođendane i proslave, gledaćete utakmice i navijati, ali sa najboljim prijateljima zaista možete raditi mnogo više od samo toga. Najbolji prijatelji su porodica koju ste sami odabrali, i trebalo bi da im bude jasno da su vam važni, a svoju mladost možete iskorititi sa mnoge zajedničke avanture koje ćete kasnije prepričavati ako anegdote, možda na rođendanu ili venčanju nekog od vas. Zato, ako imate najboljeg prijatelja, ili još bolje – ekipu, evo nekih zanimljivih aktivnosti koje biste mogli zajedno da uradite i koje ćete sigurno dugo pamtiti u životu!

Organizujte zajednično putovanje

Ukoliko ste trenutno u svojim dvadesetim godinama, i niko iz vaše ekipe, kao ni vi – još uvek nema devojku, ovo je savršen trenutak za organizovanje zajedničkog putovanja! Naravno, još uvek nismo sigurni kako će tačno izgledati ovo leto usled globalne pandemije – ali svakako, neobavezna akcija od nekoliko dana u nepoznatom gradu ili u prirodi nije na odmet. Možete zajedno istražiti nova mesta, upoznati nove ljude, steći nova prijateljstva i pritom učvrstiti ono koje već delite. A i sigurno će se tu desiti neka avantura koja će se dugo pamtiti!

Krenite zajedno da trenirate

Ako želite da se bavite sportom ili jednostavno dovedete u formu, a fali vam motivacije – uvucite i svog najboljeg prijatelja u zajedničku muku! Verujte nam, tako ćete mnogo brže i lakše postati bolji i uspešni u sportu kog ste se prihvatiti – jer ćete jedan drugom postati ona zdrava konkurencija. Svakako, nije vam cilj da postanete vrhunski sportista već da se zabavite i izgledate bolje, a naravno, na kraju dana, šta je ženama više hot od dva najbolja prijatelja od kojih obojica dobro izgledaju i pravi su džentlmeni? Pa, malo šta.

Wannabe TV

Editors choice