Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

hedonism

Zanimljive aktivnosti koje možete raditi sa najboljim prijateljima

Naučite zajedno pravila bontona

Znate kako, žene vole šmekere, džentlmene i muškarce koji imaju samopouzdanja i poštovanja prema njima. Zato, sa najboljim prijateljem možete da se prihvatite “učenja” i saznate koje vino ide uz koji obrok, kako se i u kojoj situaciji pali cigareta, kada se stavlja kravata a kada leptir mašna, gde da izvedete devojku za koji dejt i šta joj poklonite… u suštini, sve te sitne detalje koji će sigurno ostaviti veliki utisak, možda čak i nesvesno. Dakle, podelite ova znanja sa najboljim prijateljem, i sigurni smo da će sve devojke jednostavno biti vaše.

Posetite neki muzički festival

Muzički festivali su savršeno mesto na kojem ćete se iskakati, slušati svoje omiljene bendove, na kojima ćete se provesti ludo i nezaboravno i koje ćete kasnije pamtiti dugi niz godina. Iako je pitanje da li će muzičkih festivala biti ovog leta, sledeće leto će, nadamo se, biti uobičajenije – i festivali će se vratiti u velikom stilu. Činjenica da je ovo već druga godina zaredom bez skoro ikakvih dešavanja, čini da još više priželjkujemo mesta na kojima će biti puno uzbuđenih ljudi spremnih da pevaju uglas, i zato već sad možete sebi u mislima zacrtati odlazak na festival sa ekipom onda kada to bude bilo moguće.

Možda je kliše – ali nađite se da se ispričate

Muškarce često prati tabu da su emotivno zatvoreni, da ne plaču i da ne dele svoje probleme sa ostatkom sveta – već ih drže u sebi jer moraju biti jaki u svakom trenutku. Ipak, to ne mora biti istina i ne mora biti tako, i vi možete da budete upravo ti koji neće da podlegnu ovom nezdravom šablonu. Zato, kada ste pod stresom ili kada imate puno posla, ili pak kada vidite da vaš najbolji prijatelj prolazi kroz težak period, pozovite ga da se jednostavno ispričate i podelite težinu jedan sa drugim. Verujte nam, biće vam lakše, a jednom kada uđete u ovaj ritam deljenja, ostaćete u njemu i neće vam više biti stran.

Naslovna fotografija: instagram.com/mens_confidence

Jovana

Wannabe TV

Editors choice