Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Hrana i piće

Ako voliš pivo, ne radi ovo!

Ukoliko si ljubitelj piva, verovatno si već izgradio neki poseban odnos sa ovim napitkom. Sigurno imaš omiljeni brend, omiljeno društvo sa kojim ga piješ, omiljeno mesto u gradu na koje odeš posle posla da se počastiš upravo ovim napitkom i slično. Ne sumnjamo da postoji i poseban oblik čaše iz koje voliš da piješ, da voliš da bude posebne temperature i da imaš celu filozofiju razvijenu oko tako proste stvari –konzumiranja ovog alkoholnog pića.

Pošto mi tu ljubav razumemo, rešili smo da ukažemo na one greške koje je moguće da neki od vas prave. Ipak je to zločin protiv piva!

Ako voliš pivo ne radi ovo 1 Ako voliš pivo, ne radi ovo!

Ne ledite kriglu!

Možda je i najveći mit u svetu ljubitelja piva, da je lepši ukus ukoliko pijete iz ohlađene, da ne kažemo, zaleđene čaše! Šta god da mislili, uveravamo vas da zalđena čaša ubija aromu vašeg omiljenog napitka, te čini da pivo dodatno peni i gubi svoj “gazirani” ukus.

Ne hladite ga previše!

Čak i da ne pijete iz krigli možda i dalje konzumirate previše hladno pivo. Za svako piće postoji preporučena temperatura serviranja, pa tako za pivo važi da treba da se pije 10 minuta nakon što se izvadi iz frižidera.

Ne dozvolite da izlapi!

Kada ovo kažemo ne mislimo na pivo koje otvorite pa ostavite preko noći da stoji ili slično. Takvo pivo ni ne pokušavajte da pijete. Pod ovim mislimo na ono pivo koje je izgubilo svoj miris i ukus usled toga što je bilo preugo izloženo svetlu. Zato, uvek kupujte pivo koje je u tamnoj ambalaži i koje je bilo odloženo u neki taman kutak.

Ako voliš pivo ne radi ovo 2 Ako voliš pivo, ne radi ovo!

Dugo ga čuvate!

Svako od nas ima bar jednu flašu ili konzervu piva koja se vrti po kući već mesecima. I tako, ukoliko je zatvorena, mi mislimo da je u redu da ga otvorimo pa sve i kad mu je rok istekao. To nikako nije dobra ideja!

Previše ste fensi!

Uopšte ne postoji vreme i mesto u kome sme ili ne sme da se konzumira pivo. Kad god da vam se pije, iz kakve god čaše, ma i direktno iz konzerve -vi slobodno uživajte u njemu. Nema većeg zadovoljstva od piva uz roštilj, nema boljeg povoda za pivo od okupljanja sa društvom i nema razloga da ga ne naručite sve i da ste u najotmenijem restoranu na svetu!

Lenka Gatić

Wannabe TV

Editors choice