Promocijom za medije, održanom u bašti popularnog beogradskog kluba Tranzit, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je potrošačima novi brend u svom portfoliju – čuveno špansko, svetlo lager pivo, San Miguel FRESCA.

Bašta Tranzit kluba na jedno popodne pretvorena je u pravi bar na plaži,gde su svi prisutni uživali udegustaciji novog pivskog ukusa na srpskom tržištu. Među prisutnima su bili i glumci Viktor Savić i Andrija Milošević, koji su iskoristili priliku da se razonode igrajući popularne letnje društvene igre zajedno sa poznatim TV licem, Andrejem Maričićem, Milanom Vučićevićem, popularnimtviterašem sa pseudonimomNičim Izazvan, kao i nekoliko predstavnika medija.

Promocija piva 7 Doživite leto uz San Miguel FRESCA!

„Većina nas se zbog naporne svakodnevnice raduje dragocenim trenucima kada možemo da ostavimo posao, opustimo se i uživamo u slobodnom vremenu sa bliskim prijateljima. San Miguel FRESCA je pravi osvežavajući napitak koji će upotpuniti letnju atmosferu i druženje, i sigurni smo da će biti izbor naših potrošača tokom ovih toplih dana. Kompanija Carlsberg je inače poznata po tome da konstantno uvodi nove vrste piva na srpsko tržište, nastojeći da odgovori na različite zahteve ljubitelja piva. Radujemo se što je od sada i San Miguel FRESCA deo naše bogate ponude.“,rekla je ovom prilikom Jovana Mladenović, Menadžer za komunikacije kompanije Carlsberg Srbija, gostima koji su uživali u osvežavajućem ukusu piva San Miguel FRESCA.

Comments