Spremite se za vrele i strastvene noći, momci, i to bez pilulica i ostalih sredstava i pomagala. Sve što je potrebno jeste da jedete i to svu tu hranu koja će vas, pa da kažemo – oraspoložiti. Ukoliko redovno konzumirate ove namirnice, povećajte njihov unos, a ukoliko do sada niste imali običaj da ih unosite, krajnje je vreme da počnete!

Čokolada

Ovaj senzualni slatkiš ne prija samo vašim nepcima, već pogađa i malo niže. On sadrži feniletilamin, sastojak koji je povezan sa lučenjem endorfina, hormona sreće, koji se takođe luči i nakon vežbanja. Istraživanja su pokazala da čokolada ipak ne utiče na samu radnju, odnosno da niti produžava, niti na bilo koji način doprinosi seksu, osim u vašoj glavi! Čini se da utiče samo tako što se osećate srećno i zadovoljno, pa zašto onda ne biste i uskočili u krevet?

Kafa

Istraživanja su pokazala da su žene spremnije za seks kada popiju kafu. Ipak, pazite da ne preterate sa unosom kofeina, jer će to onda negativno uticati na vaše generalno zdravlje.

Jaja

Ovo je pouzdan izvor L-arginina, amino kiseline za koju je dokazano da rešava erektivnu disfunkciju, da se tako, naučno i kulturno izrazimo. Zato, umesto samo za doručak, pripremite jaja i za večeru!

Breskve

Podigni libido Hana koja će ti pomoći 1 Podigni libido: Hrana koja će ti pomoći

One su bogate vitaminom C i utiču na plodnost. Što ih više konzumirate, to će vaša sperma biti boljeg kvaliteta. Zaleđene breskve su čak i bogatije vitaminom C, zato ih zaledite, pa pravite sladolede i smutije do mile volje!

Comments