Interesantan je podatak da je restoran dobio ime po čivavi Džeri, koja je ljubimac vlasnika, i baš zahvaljujući njemu u ovom restoranu je dozvoljeno dovođenje malih pasa. Restoran “Jerry” spada među retke restorane sa razvijenim “pet friendly” konceptom. Ljubitelji životinja od sada mogu na ručak da dođu sa svojim ljubimcem. Ovaj još uvek nerazvijen koncept restorana svrstava restoran “Jerry” u posebne objekte u našem gradu, koji u potpunosti misle i žele da zadovolje zahteve svojih gostiju. Ono što je do sada bilo moguće videti samo u velikim evropskim gradovima od sada je moguće i u Beogradu. Došlo je proleće, duge šetnje sa svojim malim kućnim ljubimcima prekratite odmorom uz ukusnu hranu ipiće u “pet friendly” restoranu Jerry.

jerry4 Restoran “Jerry”: Na ručku sa njom i njenim ljubimcem jerry5 Restoran “Jerry”: Na ručku sa njom i njenim ljubimcem

Nakon ručka u kafe restoranu “Jerry” tretmane opuštanja i nege možete naći u Jerry beauty salonu za negu lepote gde vam nude usluge: frizera, manikira, pedikira, kavitacije, epilacije, masaže i tretmana lica.

Comments