Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Zašto je britanski stil zakon u muškoj modi

Greške koje muškarci prave u nezi kose (i kako da ih ispraviš)

Zašto treba da radiš 100 čučnjeva dnevno

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

10 poruka mudrosti Aldousa Huxleya: Formiraj svoje novogodišnje odluke prema njima

Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

“Večera u tami” prvi put kod nas

“Večera u tami” prvi put kod nas

Da li ste znali da vam je čak 70% čulnih receptora u telu raspoređeno u očima? Samim tim, jasno je koliko čulo vida doprinosi subjektivnom utisku kada se radi o hrani i piću… A šta se dešava kada prepustite ostalim čulima da u potpunosti dožive ukuse, mirise i teksturu hrane?

Nikšićko Tamno je nedavno priredilo iznenađenje za svoje FB fanove u vidu specijalne večere u mraku u restoranu Supermarket (Talas) u Zemunu. Fanovi nisu znali šta ih očekuje, ali su se sjajno proveli. Pogledajte kako izgleda večera u apsolutnom mraku.

Koncept “Večere u mraku“ je izuzetno popularan u celom svetu zbog jedinstvenog iskustva koje pruža učesnicima: kada se isključi vid, sva druga čula mnogo jače doživljavaju okruženje. A ponajviše ukuse.

U želji da pruži beskompromisno uživanje u pažljivo balansiranom ukusu crnog piva koji se odlično slaže sa gastronomskim specijalitetima, Nikšićko Tamno donosi koncept “blind dining-a“ prvi put kod nas. Zahvaljujući karakterističnoj punoći ukusa, bogatoj kremastoj peni i aromi karamele, pravi poznavaoci piva svrstavaju Nikšićko Tamno među najbolja crna piva na našem tržištu. U svakoj kapi Nikšićkog Tamnog kriju se pažljivo birani sastojci: čista voda, ječam i mešavina odabranih vrsta hmelja koji ovom pivu daju jedinstven ukus, tu da upotpuni svaki vaš momenat uživanja u hrani.

pivo Večera u tami prvi put kod nas

Facebook foto-konkurs

Ukoliko i vi želite da se upustite u avanturu „Večere u mraku“ koju će Nikšićko Tamno prirediti za odabrane prijatelje i verne fanove, učestvujte u foto-konkursu “Ukus koji se prepoznaje u tami“ na društvenim mrežama. Postavite fotografiju Nikšićkog Tamnog i hrane na Facebook stranicu Nikšićkog Piva uz hashtag #NiksickoTamno i možda ćete baš vi uživati u ovom neobičnom gastronomskom iskustvu.

Wannabe TV

Editors choice