Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Hrana i piće

“Večera u tami” prvi put kod nas

Da li ste znali da vam je čak 70% čulnih receptora u telu raspoređeno u očima? Samim tim, jasno je koliko čulo vida doprinosi subjektivnom utisku kada se radi o hrani i piću… A šta se dešava kada prepustite ostalim čulima da u potpunosti dožive ukuse, mirise i teksturu hrane?

Nikšićko Tamno je nedavno priredilo iznenađenje za svoje FB fanove u vidu specijalne večere u mraku u restoranu Supermarket (Talas) u Zemunu. Fanovi nisu znali šta ih očekuje, ali su se sjajno proveli. Pogledajte kako izgleda večera u apsolutnom mraku.

Koncept “Večere u mraku“ je izuzetno popularan u celom svetu zbog jedinstvenog iskustva koje pruža učesnicima: kada se isključi vid, sva druga čula mnogo jače doživljavaju okruženje. A ponajviše ukuse.

U želji da pruži beskompromisno uživanje u pažljivo balansiranom ukusu crnog piva koji se odlično slaže sa gastronomskim specijalitetima, Nikšićko Tamno donosi koncept “blind dining-a“ prvi put kod nas. Zahvaljujući karakterističnoj punoći ukusa, bogatoj kremastoj peni i aromi karamele, pravi poznavaoci piva svrstavaju Nikšićko Tamno među najbolja crna piva na našem tržištu. U svakoj kapi Nikšićkog Tamnog kriju se pažljivo birani sastojci: čista voda, ječam i mešavina odabranih vrsta hmelja koji ovom pivu daju jedinstven ukus, tu da upotpuni svaki vaš momenat uživanja u hrani.

pivo Večera u tami prvi put kod nas

Facebook foto-konkurs

Ukoliko i vi želite da se upustite u avanturu „Večere u mraku“ koju će Nikšićko Tamno prirediti za odabrane prijatelje i verne fanove, učestvujte u foto-konkursu “Ukus koji se prepoznaje u tami“ na društvenim mrežama. Postavite fotografiju Nikšićkog Tamnog i hrane na Facebook stranicu Nikšićkog Piva uz hashtag #NiksickoTamno i možda ćete baš vi uživati u ovom neobičnom gastronomskom iskustvu.

Wannabe TV

Editors choice