Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Karijera i biznis

Intervju: Branislav Lončar, finansijski direktor Publicis One Serbia

1/3

Priliku da porazgovaramo sa vrlo mladim, a uz to veoma uspešnim, savremenim muškarcem nikada ne propuštamo, pa je tako bilo i ovog puta. Na temu profesije, usavršavanja, ali i svih dosadašnjih postignuća, razgovarali smo sa Branislavom Lončarem, finansijskim direktorom Publicis One Serbia. Na veoma zanimljiv i jedinstven način predstavio nam je svoj posao, profesionalnu orijentaciju, ali nismo zaobišli ni razgovor o modi i nekim budućim planovim. Nemojte propustiti ovaj, veoma interesantan i poučan intervju.

4 Intervju: Branislav Lončar, finansijski direktor Publicis One Serbia

WANNABE MAN: Branislave, Vaše obrazovanje, kao i sadašnja profesija, jesu finansije i ekonomija. Priča kako ste odlučili time da se bavite je veoma zabavna, budući da su u nju uključene i neke društvene igre, da li biste je podelili sa nama?

BRANISLAV LONČAR: Zabava je preduslov za dobro obavljen posao, te je i moja priča o tome kako sam se odlučio za sadašnju profesiju krenula kroz zabavne društvene igre. Dakle veliki uticaj na moj izbor profesije imali su braća Parker, izdavači društvene igre Monopol. Zaista zvuči kao šala ali kada malo bolje razmislite ovakve društvene igre zahtevaju visoku emocionalnu inteligenciju, zatim strategiju, sposobnosti pregovaranja, planiranja, matematičku logiku, a sve ove veštine su zapravo deo moje profesije. Trudim se i danas da se igram na poslu, a to mi pruža mogućnost da maštam da budem kreativan i u takvom fokusu se rađaju najbolje ideje. Pored Monopola volim i Riziko i Šah. Ko zna u kom pravcu će veštine ovih igara da me odvedu.

Iako ste imali različita interesovanja tokom odrastanja, mnoga nisu imala veza sa ekonomijom, šta je ono što je dovelo prevagu ka njoj?

I dalje imam različita interesovanja pored moje profesije, zadržao sam ih. Smatram da ključ uspeha leži u otvorenosti ka svim profesijama, to nam pruža mogućnost da imamo holistički pristup poslu i životu. Postoji zaljubljenost kao stanje koje vam u nekom obliku ukazuje svesno i nesvesno koji pravac da izaberete u životu. Ja sam se već u srednjoj školi zaljubio u finansijsku analizu i reviziju. Možda je upravo ta kreativnost kod finansijskih prevara nešto što me je zainteresovalo, naravno, obzirom da su moji principi na strani zakona ja sam odabrao ekonomiju i reviziju kao profesiju koja treba da bude korak ispred ovakvih transakcija.

Wannabe TV

Editors choice