Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Karijera i biznis

Intervju: Ljubomir Jovanović, direktor SRC “Pionirski grad”

1/3

Ljubomira Ljubu Jovanovića ste do sada sigurno upoznali! On je proslavljeni rukometaš i bivši igrač RK “Partizan”, a odnedavno je u njegovu biografiju upisana još jedna interesantna dužnost. Naime, on je direktor SRC “Pionirski grad”, zahvaljujući kom je ovaj kutak namenjen deci i omladini stao “na noge”. Upravo to je bio glavni povod da sa Ljubom Jovanovićem uradimo ovaj intervju.

WANNABE MAN: SRC “Pionirski grad” je od samog svog osnivanja posvećen jednom cilju, a to je pravilan razvoj i odrastanje dece. S obzirom na to da se jedno vreme u ovaj dečiji centar nije ulagalo, otkrijte nam šta su bili Vaši primarni ciljevi kada ste došli na mesto direktora SRC “Pionirski grad”?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Primarni cilj je svakako bio da vratiti “Pionirski grad” svojoj osnovnoj delatnosti, a to je rad sa decom. Tačno je da se decenijama nije ozbiljno ulagalo u ovaj centar, ali ne mogu za sve kriviti moje prethodnike (mada je bilo mnogo elemenata koji su se mogli rešiti i bez intervencije grada), već ljude koji su bili na pozicijama, a koji nisu mnogo marili za dečiji centar i potrebe dece.

Ljuba Jovanovic intervju 1 Intervju: Ljubomir Jovanović, direktor SRC Pionirski grad

WANNABE MAN: SRC “Pionirski grad” danas realizuje mnoštvo interesantnih programa za decu. Da li se neki izdvojio kao popularan i deci posebno interesantan?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Može se reći da su deci najinteresantniji sadržaji koji traju više dana, kao što su kampovi koje realizujemo u vreme zimskog i letnjeg raspusta. Na ovim programima, koji se realizuju po principu radionica, deca borave u kampu u periodu od 9 do 15h i imaju minimum petnaest različitih programskih sadržaja u toku jednog dana, a sportsko-rekreativne radionice su definitivno na prvom mestu.

WANNABE MAN: Koliko dece dnevno poseti SRC “Pionirski grad” i da li je uopšte moguće dati konkretne brojeve?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: O brojevima je teško govoriti, jer zbog uslova u kojima radimo i školskih programa ne postoji neka konstantna dinamika posete dece Pionirskom gradu. Može se reći da je broj dece koja borave organizovano u Pionirskom gradu oko 15-18.000 hiljada na godišnjem nivou. Nakon uređenja Centra drastično je povećan broj rekreativaca kao i porodica sa decom koja slobodno dolaze u Pionirski grad u popodnevnim satima i vikendom. Tokom lepog vremena, broj posetilaca je oko 3.000 na mesečnom nivou.

Wannabe TV

Editors choice