Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Karijera i biznis

Intervju: Ljubomir Jovanović, direktor SRC “Pionirski grad”

1/3

Ljubomira Ljubu Jovanovića ste do sada sigurno upoznali! On je proslavljeni rukometaš i bivši igrač RK “Partizan”, a odnedavno je u njegovu biografiju upisana još jedna interesantna dužnost. Naime, on je direktor SRC “Pionirski grad”, zahvaljujući kom je ovaj kutak namenjen deci i omladini stao “na noge”. Upravo to je bio glavni povod da sa Ljubom Jovanovićem uradimo ovaj intervju.

WANNABE MAN: SRC “Pionirski grad” je od samog svog osnivanja posvećen jednom cilju, a to je pravilan razvoj i odrastanje dece. S obzirom na to da se jedno vreme u ovaj dečiji centar nije ulagalo, otkrijte nam šta su bili Vaši primarni ciljevi kada ste došli na mesto direktora SRC “Pionirski grad”?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Primarni cilj je svakako bio da vratiti “Pionirski grad” svojoj osnovnoj delatnosti, a to je rad sa decom. Tačno je da se decenijama nije ozbiljno ulagalo u ovaj centar, ali ne mogu za sve kriviti moje prethodnike (mada je bilo mnogo elemenata koji su se mogli rešiti i bez intervencije grada), već ljude koji su bili na pozicijama, a koji nisu mnogo marili za dečiji centar i potrebe dece.

Ljuba Jovanovic intervju 1 Intervju: Ljubomir Jovanović, direktor SRC Pionirski grad

WANNABE MAN: SRC “Pionirski grad” danas realizuje mnoštvo interesantnih programa za decu. Da li se neki izdvojio kao popularan i deci posebno interesantan?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Može se reći da su deci najinteresantniji sadržaji koji traju više dana, kao što su kampovi koje realizujemo u vreme zimskog i letnjeg raspusta. Na ovim programima, koji se realizuju po principu radionica, deca borave u kampu u periodu od 9 do 15h i imaju minimum petnaest različitih programskih sadržaja u toku jednog dana, a sportsko-rekreativne radionice su definitivno na prvom mestu.

WANNABE MAN: Koliko dece dnevno poseti SRC “Pionirski grad” i da li je uopšte moguće dati konkretne brojeve?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: O brojevima je teško govoriti, jer zbog uslova u kojima radimo i školskih programa ne postoji neka konstantna dinamika posete dece Pionirskom gradu. Može se reći da je broj dece koja borave organizovano u Pionirskom gradu oko 15-18.000 hiljada na godišnjem nivou. Nakon uređenja Centra drastično je povećan broj rekreativaca kao i porodica sa decom koja slobodno dolaze u Pionirski grad u popodnevnim satima i vikendom. Tokom lepog vremena, broj posetilaca je oko 3.000 na mesečnom nivou.

Wannabe TV

Editors choice