Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Karijera i biznis

Intervju: Ljubomir Jovanović, direktor SRC “Pionirski grad”

WANNABE MAN: Čemu Vas je rukomet naučio? Koje su to “lekcije” koje tokom svoje profesionalne karijere svaki sportista mora da nauči?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Potrebno je nauči da se gubi, da se prihvati poraz, ustane i krene dalje, još jačim tempom. Kada pogledate takav je i život. Nije život samo slatko i kada pobeđuješ. Život je uvek talasast i ko to ne usvoji sigurno ima velike probleme sa prihvatanjem trenutnih životnih situacija koje nije lako kontrolisati. Rukomet je u prevodu kao život. Mene je naučio mnogo čemu, a najvažnije je to da se nikada ne predajem, uvek sam spreman da idem dalje i da stojim na nogama. Imao sam brojne nedaće, operacije i povrede, lomove vilice, pucanja kostiju, ali ništa me od toga nije zaustavilo da idem dalje. Zadovoljan sam svojom karijerom, uspesima i trofejima koje sam osvojio za reprezentaciju i za klubove.

Ljuba Jovanovic intervju 4 Intervju: Ljubomir Jovanović, direktor SRC Pionirski grad

WANNABE MAN: Ljudi koji Vas dobro poznaju opisuju Vas kao večitog pozitivca i emotivnu osobu. Da li ste se tokom karijere vatrenije radovali pobedama ili teže podnosili poraze?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Sebe mogu opisati kao veoma mirnu i tihu osobu, a prevrelog temperamenta. Jednostavno je tako. Pobede su mi pružale opuštajuće stanje i zadovoljstvo, ali se nikada nisam previše radovao, jer sam smatrao to normalnim, dok sam poraze doživljavao užasno. Bilo je mnogo sabiranja, neprospavanih noći, a osećaj da me je neko nadigrao na terenu me je užasavao. To me je teralo da još više treniram, pa sam umeo i po 6 sati da treniram u toku dana.

Ljuba Jovanovic intervju 5 Intervju: Ljubomir Jovanović, direktor SRC Pionirski grad

WANNABE MAN: Za kraj nam otkrijte koji su dalji planovi kada govorimo o radu SRC “Pionirski grad”? Šta Vas i vaš tim čeka u narednom periodu?

LJUBOMIR JOVANOVIĆ: Nemerljiv broj sati sam potrošio kako bih mnogobrojnim gradskim strukturama objasnio potrebu za jednim savremenim dečijim centrom, ne samo za Beograd, Srbiju već i šire. Gradska vlast je prepoznala tu potrebu i trenutno se rade projekti i planovi za osavremenjavanje Pionirskog grada shodno današnjim potrebama dece. Pionirski grad je uradio elaborat na 80 strana u kome smo prezentovali način na koji mi vidimo Pionirski grad u budućnosti. Centar će biti jedinstven ne samo u okruženju već i šire, jer smo implementirali jedinstvenu koncepciju sadržaja koja pokriva sve moguće potrebe deteta za sportom, rekreacijom, edukacijom, vaspitavanjem i zabavom. Koncepcija je takva da će osim deci, vikendima biti interesantno i celoj porodici da dođe i da se druži, jer je to ono što nedostaje danas. Radi se o simbiozi sadržaja koji su namenjeni deci na rekreativnoj nastavi, ekskurzijama, sportskim pripremama, zabavi. Pored smeštaja i navedenih programa ne izostaje adrenalinska zona, različiti mobilijari, bazen, punktovi za stare igre, poligoni i drugo. Sadržaji su raznovrsni i koncipirani tako da će deca moći da se zabavljaju zajedno sa svojim roditeljima.

Pročitajte još i ovo:

Intervju: Miloš Adamović, direktor JP “Stara planina”

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: Miomir Milić

Jasna Đorđević

Wannabe TV

Editors choice