Tračarenje

Ako mislite da samo žene tračare, niste u pravu. I muškarci to rade, a nije iznenađenje kada oni budu upravo oni koji otkriju neke velike tajne pred svima. Zato obratite pažnju šta i sa kim pričate.

Flert manijaci

Flertovanje na poslu Navike zbog kojih izgledate NEPROFESIONALNO na poslu

Lepa je stvar ako se zaljubite u koleginicu koja je pametna i seksi, ali konstatno dosađivanje i pokušaj da joj udelite kompliment će verovatno proizvesti kontraefekat od željenog. Ako konstatno flertujete na poslu, nemojte se iznenaditi ako vaš šef pomisli da vas posao najmanje zanima.

Prijateljstvo

Nije loše ako ste dobri prijatelji sa svojim šefom, ali nemojte se previše opuštati i imitirati šefa pred drugim kolegama samo zato što se družite. Neka linija između profesionalnog i privatnog života mora postajati, tako da zaboravite na sve šale koje mogu da dovedu do toga da vaše kolege bude sramota što rade sa vama.

Radni sto

Ako je vaš radni sto neuredan, sa papirima i gomilom materijala koji nije složen kako treba, ovo će uticati na to kako vas drugi vide. Zato dovedite svoj sto u red, da ne bi našli neku bubašvabu ispod svih tih papira. Izgledaćete profesionalnije, a sigurno ćete i brže obavljati svoje radne zadatke kada budete sredili svoju arhivu.

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.thinkstock.com

Comments