Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Navike zbog kojih izgledate NEPROFESIONALNO na poslu

Navike zbog kojih izgledate NEPROFESIONALNO na poslu

1/2

Loše navike ne utiču samo na privatni, već i na vaš poslovni život. Postoji nekoliko različitih navika zbog kojih na poslu sigurno izgledate neprofesionalno. Pročitajte ih u nastavku i ako se pronalazite u nekoj od njih, obavezno radite na tome da tu naviku što pre promenite.

Psovanje

Možda zvučite kul u društvu kada nonšalatno opsujete tokom priče. Međutim, ako ovu naviku praktikujete i na poslu, osudiće vas i kolege i šef, iako se to možda na prvi pogled ne čini.

Pomeranje alarma

Piće sa društvom posle posla je svakako prihvatljivo. Ali ako ste neko ko konstantno kasni na posao ili dolazi u poslednjem trenutku, nemojte misliti da to neće drugi primetiti. Spremite se na ozbiljan razgovor sa šefom ako je kašnjenje nešto što praktikujete.

Ne volite sastanke

Sastanci Navike zbog kojih izgledate NEPROFESIONALNO na poslu

Nemojte misliti da ćete biti zvezda ako vas kolege svaki put čekaju na sastanku. Ovo samo pokazuje koliko ste neprofesionalni, a ako koristite priliku kada poslednji uđete da napravite neku šalu, onda ćete sigurno postati omraženi.

Sveznalice

Super je ako ste pametni i ako imate iskustva, ali konstatno hvaljenje nije dobro. Ako vaš uspeh dovodi to toga da se osećate superiorno u odnosu na vaše kolege, verovatno ćete zauzeti prvo mesto na njihovoj listi ljudi koje mrze.

Previše obećanja

Previse obecanja Navike zbog kojih izgledate NEPROFESIONALNO na poslu

Morate biti svesni šta znate, umete i možete. Ako konstatno obećavate ljudima da ćete neke stvari uraditi, a na kraju to ne stignete da završite, izgledaćete neprofesionalno. Morate da budete realni kada nešto obećavate i kada zacrtavate ciljeve koje morate da ostvarite.

Wannabe TV

Editors choice