Svet auto-trka i holivudskog glamura spajaju se u uzbudljivom projektu – Brad Pitt u filmu o Formuli 1 nesumnjivo privlači pažnju ljubitelja brzine i adrenalina širom sveta. Prvi trejler za ovaj iščekivani blokbaster nedavno je prikazan tokom prenosa trke Formule 1 za Veliku nagradu Britanije, otkrivajući Pitta u glavnoj ulozi.

Film F1, snimljen u saradnji Apple Original Films i Formulom 1, već obećava da će gledaoce odvesti na nezaboravno putovanje kroz svet profesionalnog automobilizma, kombinujući autentičnost trkačkog sporta sa holivudskom produkcijom.

Brad Pitt u filmu F1 – evo šta sve znamo

Trejler filma F1 predstavlja Pitta u ulozi Sonnyja Hayesa, bivšeg vozača koji se vraća na trkačku stazu sa ambicioznim ciljem. “Gradimo auto za borbu”, izjavljuje njegov lik, nagoveštavajući intenzivnu priču. Ostatak trejlera je ispunjen dinamičnim scenama trka, uz legendarnu pesmu grupe Queen – We Will Rock You, koja dodatno pojačava atmosferu.

Rediteljsku palicu ovog projekta drži Joseph Kosinski. Uz Pitta, glumačku ekipu čine i Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles i Damson Idris. Posebno interesantan detalj je učešće stvarnih vozača Formule 1, uključujući Maxa Verstappena i Lewisa Hamiltona, koji glime sebe.

Ono što F1 čini jedinstvenim jeste njegov autentičan pristup. Snimanje se odvijalo tokom trajanja trka Formule 1, što će doprineti da gledaoci dožive uzbuđenje i svet Formule 1 iz prve ruke. Ovakav pristup garantuje realističan prikaz elitnog sporta i obećava nezaboravno bioskopsko iskustvo.

F1 će premijerno biti prikazan u bioskopima u SAD – 27. juna 2025. godine, dok će međunarodna distribucija početi dva dana ranije, 25. juna. Podsećamo, iza ovog projekta stoji ista ekipa koja je radila na planetarno popularnom filmu Top Gun: Maverick (2022). 

Pročitajte i ovo: Najbolji filmovi Toma Hardyja koje gledamo dok čekamo “Venom 3”

Naslovna fotografija: instagram.com/dmarge

Nikola Gudelj

Comments