Nakon proglašenja za najbolju dramsku seriju 2022. godine  i osvajanja četvrtog Emija, serija „Naslednici“ (Succession) vraća se na male ekrane (HBO) u četvrtoj sezoni. Dramatično finale treće sezone ostavilo je fanove zabrinute za budućnost cele porodice i kompanije Vejstar Rojk i cele porodice Roj, u kojoj je pozadina borbe za moć, novac, uspeh i prestiž, zapravo borba za porodične vrednosti, ljudsku toplinu i povezanost.

Snimanje četvrte sezone počelo je krajem juna, a od tada se pojavio i tizer, koji otvara neuništivi Logan Roj, i dalje veći od svih:

„Naslednici“ – uloge

Poznata imena vraćaju se na scenu: Brajan Koks (Logan Roj), Džeremi Strong (Kendal Roj), Sara Snuk (Šiv Roj) i Kiran Kalkin (Roman Roj), zajedno sa Nikolasom Braunom (rođak Greg), Metjuom Makfadjenom (Tom Vambsgans), Džej Smit Kameronom (Džeri Kelman) i Alanom Rakom (Konor Roj). Serija će predstaviti i nove likove, koji tek treba da budu obznanjeni.

„Naslednici“ – šta će biti dalje

Treća sezona se završila ne samo Metjuovom izdajom u stilu „Kuma“, već i tako što su se Kendal, Šiv i Roman ujedinili, nakon Kendalovog priznanja ubistva iz nehata. I, šta sada? Znamo da Šiv zna šta je Tom uradio, ali, da li Tom zna, da Šiv zna? Hoće li zaostaviština Vejstar Rojka zaista biti predata u ruke Lukasa Matsona, hoće li Konor zaista postati predsednik? Jedino se čini izvesnim da je porodična „zmija u nedrima“ (Greg) zauzela prilično ugodnu poziciju, nakon što se izravnala sa Tomom u finalu treće sezone. I dok nagađamo o mogućim scenarijima, zvaničan sinopsis koji je HBO objavio za četvrtu sezonu, kaže:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Succession (@succession)

„U četvrtoj sezoni od 10 epizoda, prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tech vizionaru Lukas Matsson sve je bliža. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalni strah i porodične podele među članovima dinastije Roy, dok predviđaju kako će izgledati njihovi životi kada se posao završi. Borba za moć se nastavlja, dok se porodica kreće ka budućnosti u kojoj je njihova kulturni i politički uticaj ozbiljno umanjen.

Prvi tizer za četvru sezona serije „Naslednici“ daje nam kratak uvid u podeljenost Rojevih, pa se čini da su Tom, Greg i Geri posvećeni Loganu, dok je „pobunjenička alijansa“ Kendal. Šiv i Roman i dalje ujedinjena. Tizer nam takođe najavljuje emitovanje četvrtog serijala na proleće 2023. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Succession (@succession)

Pročitajte i ovo: Ovo je 8 najboljih krimi serija 21. veka koje bi svako trebalo da pogleda

Naslovna fotografija: instagram.com/succession

Đorđe Đoković

Comments