Đavo koga znamo (i volimo) priprema se za svoj poslednji “izlazak”. Iako je serija trebalo da se završi sa petom sezonom, “Lucifer” se vraća poslednji put, što je i najavljeno 23. juna prošle godine. Nakon uzbudljivog kraja 5. sezone, gledaoci nestrpljivo iščekuju nastavak avantura zgodnog đavola.

Delom zasnovan na likovima DC stripvova koje su stvorili Nil Gejmen, Sem Kit i Majk Dringenberg, “Lucifer” prati doživljaje Lucifera Morningstara (Tom Elis), palog anđela, đavola, bivšeg kralja pakla. U saradnji sa detektivkom policije Los Anđelesa, Lucifer rešava zločine, ujedno se trudeći da postane bolja osoba, iako spoljne sile pokušavaju da ga vrate njegovoj prethodnoj ulozi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucifer (@lucifernetflix)

Serija pruža veliku dozu humora, dramu sapunice, i mnogo natprirodnog ludila, a ovo su detalji koji su nam poznati o predstojećoj, finalnoj sezoni.

Ova sezona sastojaće se od 10 epizoda, što je šest manje nego prethodne sezone. Nazivi epizoda su objavljeni na zvaničnom Tviter nalogu scenarista serije, a to su: Nothing Ever Changes Around Here, Buckets of Baggage, Yabba Dabba Do Me, Pin The Tail on the Baddie, The Murder of Lucifer Morningstar, A Lot Dirtier Than That, My Best Friend, Savet The Devil, Save The World, Goodbye, Lucifer i Partners ‘Til The End.

Tizer-trejler za šestu sezonu objavljen je 25. jula, i uglavnom se sastoji od klipova prethodnih sezona koji brzinski podsećaju na velike trenutke serije. Novi materijal je prikazan na samom kraju trejlera gde vidimo kako Lucifera zaustavlja policajac, a bivši kralj pakla mu kaže da je ovo njegova poslednja noć u Los Anđelesu. Zloslutno, zar ne?

Comments