Premijera 6. sezone serije “Lucifer” zakazana je za 10. septembar 2021. na Netflixu, što fanovima daje dovoljno vremena da se podsete prethodnih događaja. Snimanje je završeno u martu 2021, pa su se obožavaoci i nadali da će nova sezona biti prikazana do kraja iste godine.

Većina glavnih junaka će reprizirati svoje uloge u 6. sezoni. Izvesno je da će Tom Elis ujedno igrati i Majkla, blizanca Lucifera Morningstara.

Vraćaju se i Loren German kao detektivka Kloi Deker, Lesli-En Brent kao Mejz, Rejčel Haris kao Linda Martin, Ejmi Garsija kao Ela Lopez, Skarlet Estevez kao Triksi Espinoza, i DB Vudsajd kao Amandijel. Inbar Lavi će se vratiti kao Eva, a biće prikazana i njena romantična veza sa Mejz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucifer (@lucifernetflix)

Kevin Alehandro, kao Danijel Espinoza, tragično je nastradao u drugoj polovini 5. sezone, međutim, glumac je dao naznake da ćemo ga videti ponovo. Merin Dagni i Brijana Hildebrand su jedini novi glumci čiji je angažman potvrđen za 6. sezonu, dok će još novih imena biti otkriveno do premijere.

Serija se u prethodnom periodu bavila romansom između Lucifera i Kloi, što je kulminiralo u tome da joj on konačno izjavi ljubav. A kad već pominjemo romansu, i Mejz i Eva su započele romantičnu vezu. Čeka ih uzbudljivi put koji uključuje i neminovnu dramu. Biće interesantno videti kako se ovaj par menja dok se njihova veza razvija.

Naravno, veliki deo radnje će biti posvećen Luciferovoj novoj ulozi Boga. Sigurno je da će biti suočen sa raznim izazovima. Da li će se ponašati kao Džim Keri u filmu “Svemogući Brus”, ili će se bolje snaći nego što pretpostavljamo? Jedno je izvesno, a to je da će njegov put biti pun grešaka i urnebesnih trenutaka.

Naslovna fotografija: instagram.com/lucifernetflix

Dušan Veselinović

Comments