Obožava pse

Lud je za životinjama, a pojavio se i u PETA kampanji za usvajanje pasa sa svojim usvojenim psom Woodstockom “Woodyjem” Yamadukijem. Kad je Woody preminuo 2017, Hardy je izjavio da je bio “blistavi primerak čovekovog najboljeg prijatelja”. Trenutno ima francuskog buldoga. U intervjuu za Vanity Fair 2015. reč “pas” izgovorio je čak 62 puta, dok Instagram profil posvećen njemu i psima ima preko 100.000 pratilaca.

Mad Max je bio već zastupljen u njegovom životu i pre Fury Roada

Kad je imao 17 godina, Tom je imao psa po imenu Mad Max. Dvadeset godina kasnije, Hardy je tumačio Mad Maxa u akcionom post-apokaliptičnom filmu Mad Max: Fury Road (2015).

Teško zaplače

Kao glumac sa šmekerskom reputacijom, Hardyju je teško da zaplače na snimanju. Potrebno mu je izvesno vreme da u tome uspe. Kasnije je shvatio da se lako rasplače kad mu sin kaže da ga voli, i kad pomisli na filmove Mr. Holland‘s Opus, Bambi i Shrek.

Hugh Jackson smatra da bi Hardy bio odličan Wolverine

I u potpunosti smo saglasni. Kad je novinar MTV UK Jackmana upitao ko bi bio odgovarajuća zamena za njegovog X-Men mutanta Wolverina, Hugh je bez razmišljanja rekao: Tom Hardy.

Oprobaće se i u drugim borilačkim veštinama

Netflix će sledeće godine premijerno prikazati Havoc, film sa Hardyjem o trgovini droge koja pođe po zlu i o detektivu koji tučom mora da se probije kroz kriminalno podzemlje kako bi spasio političarevog otuđenog sina, ujedno otkrivši duboku mrežu korupcije i zavere koje obavijaju ceo grad. Hardy je obožavalac brazilske borilačke veštine džiudžicu, MMA i boksa, tako da mu je ova uloga u potpunosti dobrodošla.

Voljena porodica

Od 2014. godine, Hardy je oženjen glumicom Charlotte Riley sa kojom ima dvoje dece. Iz prethodnog braka sa producentkinjom Sarahom Ward ima sina. Naravno, uvek ima i barem jednog ili više pasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom (@tomhardyfamily)

Naslovna fotografija: instagram.com/tomhardyvariations

Dušan Veselinović

Comments