Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Armani kreira odela koja će nositi Ferari trkački tim Formule 1- pogledajte kako izgledaju

1/2

“Danas, više nego ikad, moramo se ujediniti da promovišemo italijansku izvrsnost, stvarajući sinergijski dijalog između različitih disciplina. Ferrari je svetski poznat simbol Italije i ponosan sam na ovu saradnju. Napravio sam elegantanu odeću koju će trkački tim nositi tokom putovanja, nadajući se da ćemo se svi zajedno vratiti normalnom kretanju, spremni za oporavak naše zemlje” rekao je Đorđo Armani, i time najavio saradnju između kompanija Ferari i Armani.

Ugovor koji su ove dve kompanije potpisale je višegodišnji i njihova saradnja će promovisati oba italijanska brenda. Ferarijev trkači tim Formule 1 koji čine Španac Karlos Sainz i Monežanin Šarl Lekler biće na formalnim dešavanjima obučen u mornarsko-plava odela izrađena od vunene tkanine sa uzorkom mikro-ševrona. Ispod odela, tim će nositi bele košulje sa malim kragnama, vodootpotni kaput od tehničke vune i odgovarajuće aksesoare koji uključuju kravatu, kaiš i cipele.

Sem tima, kako su najavili, Armanijevu odeću nosiće i menadžent tim i tehničari. Ženski deo tima nosiće takođe vunena odela klasičnog kroja, sa košuljama oblog izreza, bez kragne.  Ovaj autfit biće uokviren kaputom i torbom koja se nosi preko ramena.

Kada bude putovao, Ferari tim F1 nosiće udobnu i praktičnu odeću. Kolekcija za putovanja se sastoji od vodootpornih jakni, pantalona sportskog kroja, polo majica i košulja. Muškarcima će ovo biti dopunjeno duksericom, parkom sa dva lica i vetrovkom, dok će žene nositi dvostruki kaput. Svi komadi biće ukrašeni Ferrarijevim logom.

Wannabe TV

Editors choice