Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Automobili i tehnologija

Armani kreira odela koja će nositi Ferari trkački tim Formule 1- pogledajte kako izgledaju

1/2

“Danas, više nego ikad, moramo se ujediniti da promovišemo italijansku izvrsnost, stvarajući sinergijski dijalog između različitih disciplina. Ferrari je svetski poznat simbol Italije i ponosan sam na ovu saradnju. Napravio sam elegantanu odeću koju će trkački tim nositi tokom putovanja, nadajući se da ćemo se svi zajedno vratiti normalnom kretanju, spremni za oporavak naše zemlje” rekao je Đorđo Armani, i time najavio saradnju između kompanija Ferari i Armani.

Ugovor koji su ove dve kompanije potpisale je višegodišnji i njihova saradnja će promovisati oba italijanska brenda. Ferarijev trkači tim Formule 1 koji čine Španac Karlos Sainz i Monežanin Šarl Lekler biće na formalnim dešavanjima obučen u mornarsko-plava odela izrađena od vunene tkanine sa uzorkom mikro-ševrona. Ispod odela, tim će nositi bele košulje sa malim kragnama, vodootpotni kaput od tehničke vune i odgovarajuće aksesoare koji uključuju kravatu, kaiš i cipele.

Sem tima, kako su najavili, Armanijevu odeću nosiće i menadžent tim i tehničari. Ženski deo tima nosiće takođe vunena odela klasičnog kroja, sa košuljama oblog izreza, bez kragne.  Ovaj autfit biće uokviren kaputom i torbom koja se nosi preko ramena.

Kada bude putovao, Ferari tim F1 nosiće udobnu i praktičnu odeću. Kolekcija za putovanja se sastoji od vodootpornih jakni, pantalona sportskog kroja, polo majica i košulja. Muškarcima će ovo biti dopunjeno duksericom, parkom sa dva lica i vetrovkom, dok će žene nositi dvostruki kaput. Svi komadi biće ukrašeni Ferrarijevim logom.

Wannabe TV

Editors choice