Dobitnik Oskara Cillian Murphy oprobao se kao model u novoj Versace kampanji, pored glumice Anne Hathaway, koja je ponovo lice italijanske modne kuće.

Na jednoj fotografiji, zvezda filma Oppenheimer nosi žutu polo majicu dugih rukava uz crne pantalone visokog struka. Na drugoj nosi belu atlet majicu sa crnim blejzerom i zlatnom ogrlicom. Takođe, tu je i njegova fotografija u trench mantilu, sa belim pantalonama i čizmama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRAZIA Malaysia (@grazia.my)

U videu za kampanju objavljenom na Instagramu, Cillian je rekao: „Izbegavam monitor kad snimam filmove. To je zato što je tamo drugačiji lik, znate? Nikada ne želite da utičete na to šta je vaše putovanje.”

Na kraju klipa je dodao: “Čisto i klasično, to je Versace”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

Čini se da je Cillianovo partnerstvo sa modnom kućom u toku već duže vreme, jer je nosio Versace tokom sezone dodele nagrada.

Govoreći o partnerstvu, kreativna direktorka Donatella Versace je izjavila: „Oduševljena sam što se Cillian pridružio porodici Versace. On je zaista izuzetan glumac i potpuno zaslužuje svog Oskara. On je magnetičan i očaravajući pred kamerom i uživala sam da ga vidim kako oživljava Versace”.

Nakon što je osvojio Oskara, Murphy je rekao novinarima: “Veoma sam zahvalan i, znate, veoma sam ponosan što sam Irac koji stoji ovde danas. Zaista mi je to značajno. Ne znam da li sam to rekao u svom govoru, jer se ne sećam šta sam rekao. Želeo sam da kažem da mislim da smo u Irskoj zaista odlični u podršci umetnicima i mislim da treba da nastavimo da podržavamo umetnike i sledeću generaciju glumaca i reditelja. Mislim da je to od vitalnog značaja. To je sve što imam da kažem.”

Pročitajte i ovo: Dolce far niente na Beckhamov način: Naočare za nezaboravno leto

Naslovna fotografija: instagram.com/_pingpling

Božica Luković

Comments