David Beckham, bivši fudbaler, poznat po svom stilu i imidžu, predstavio je novu kolekciju naočara u kampanji za proleće/leto 2024. godine. Kampanja je fokusirana na njegovu liniju naočara za sunce i dioptrijskih okvira pod nazivom Eyewear by David Beckham

Nova kolekcija naočara Davida Beckhama – donosimo vam sve detalje

U kampanji, Beckham (48), prikazan je kako uživa na Ibici, izlazi iz bazena i pokazuje svoje trbušnjake. Ova serija fotografija inspiriše gledaoce da zamisle kako uživaju na sunčanim obalama Mediterana, baš kao što to radi Beckham, čiji su privatni odmori inspirisali dizajn njegove kolekcije.

Uz vizuelno privlačne fotografije, kampanja je oblikovana kao filmsko remek-delo, prateći Beckhamov dolazak na motoru do slikovite vile koja je smeštena među oker tonovima stena i gleda na tirkizno more. Beckham uživa u luksuzu, čitajući lokalne novine, ležeći pored bazena i upijajući sunčeve zrake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)


Beckham je izrazio svoju viziju za kolekciju, ističući da želi da uhvati osećaj slobode i opuštanja koji prati mediteransko leto. Kolekcija se sastoji iz dva glavna stila – Timeless koji obuhvata klasične oblike i Style Pioneer koji se fokusira na hrabre okvire sa izazovnim uglovima i jarkim bojama.

Obe linije, Timeless i Style Pioneer, pozivaju pojedince da unaprede svoj letnji stil sa dodatkom mediteranskog šarma. Beckhamov pristup dizajnu odražava njegovu ličnost i životni stil – težnju ka savršenstvu i detalju. Pored estetskih karakteristika, svaki par naočara je dizajniran da odgovara dinamičnom načinu života, nudeći kombinaciju stila i praktičnosti. 

Kampanja takođe naglašava održivost kao ključni element, sa akcentom na upotrebu recikliranih materijala u proizvodnji okvira – time Beckham ne samo da postavlja trendove u modi, već i podiže svest o važnosti očuvanja okoline. Kroz ovu kolekciju, Beckham inspiriše da se lepota i odgovornost mogu sjajno spojiti, nudeći više od samo stila – viziju bolje budućnosti za našu planetu.

Bivši fudbaler ističe da je želeo da uhvati duh slobode i relaksacije koji karakteriše mediteranska leta, te da su naočare za sunce i dioptrijski okviri iz njegove kolekcije neophodan dodatak svakom letnjem autfitu. Ova kampanja, osim što donosi estetski užitak, pruža i dublju vezu sa Beckhamovim stilom života, doprinoseći autentičnosti i privlačnosti kolekcije.

Pročitajte i ovo: Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Naslovna fotografija: instagram.com/dbeyewear

Nikola Gudelj

Comments