Već više od veka, Converse sa svojim legendarnim logotipom, retro stilovima i kultnim saradnjama, predstavlja nezaobilazan simbol u svetu obuće. Ovaj renomirani brend iz Bostona, koji decenijama oduševljava ljubitelje patika svojim efektnim dizajnom, sada iznova privlači pažnju publike potpuno novom kolekcijom naočare za sunčanje. Sa četiri različita modela okvira, Converse se sprema za letnje dane, nudeći stilski izražajne naočare koje će začiniti svaki izgled.

Converse kolekcija osvaja kombinacijom odvažnih plavih i svetloroze boja, koje će savršeno dopuniti vašu šarenu letnju garderobu. Za sezonu prepunu sunca, raznovrsni stilovi naočara pružiće vam mogućnost da se stilski izdvojite, kombinujući savremen dizajn napravljen od metala i plastike. Noviteti u Converse kolekciji ističu se gumiranim detaljima i prepoznatljivim brendiranjem, uključujući poznatu Chuck Taylor All Star Patch oznaku i logo sa trodimenzionalnim slovima.

Iako su ove naočare za sunčanje idealan dodatak vašem letnjem stilu, dizajnirane su tako da se lako mogu uklopiti u vašu svakodnevnu garderobu tokom čitave godine. Model CV560S, klasičan u svojoj estetici, dostupan je u dve boje: elegantnoj crnoj i morskoplavoj, sa zaobljenim oblikom okvira. 

Dodatno, Converse ne prestaje da modernizuje i u ovoj kolekciji uvodi tehnologije koje osiguravaju maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Svi okviri su opremljeni sa visokokvalitetnim UV zaštitnim staklima koja štite oči od štetnih sunčevih zraka, dok fleksibilne šarke i prilagodljivi nosni podlošci obećavaju savršeno pristajanje svakom obliku lica. Bez obzira na to za koji model se opredelite, Converse sunčane naočare će sigurno postati neizostavan dodatak vašoj garderobi, spajajući bezvremenski stil sa savremenim dizajnom i funkcionalnošću.

Pročitajte i ovo: Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

Naslovna fotografija: instagram.com/mompooptica

Nikola Gudelj

Comments