Kačketi su mladalački, praktični i lepi – organizuju vašu pojavu i uklapaju se u sportske i elegantne stilove, dok vas istovremeno štite od sunca. Ovog proleća predstavljaju nezaobilazan modni dodatak za savremene muškarce, a naši stilisti su pronašli najbolje za vas – na domaćem tržištu.

Najbolji kačketi na domaćem tržištu

Kačketi New Era (remiks.com)

Kačketi New Era dopuniće vaš sportski stil, naročito ako volite crvenu boju ili karirani uzorak. Sastavljen od nekoliko komada različitih materijala, jednobojnog, sitnog i krupnog kariranog dezena, sa ukrasnim belim štepovima i velikim logotipom na prednjoj strani, ovo je kačket za smele i razigrane muškarce.

kacket 11 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

Teksas kačket Diesel (remiks.com)

Muški kačketi za proleće i leto kolekcije Diesel, jednostavni su i klasični. Naši stilisti predlažu sivi teksas kačket (od pamuka i konoplje), neujednačene boje karakteristične za teksas, koji je dovoljno neutralan da ga možete nositi uz različite odevne kombinacije.

kacket dizel 21 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

Zara muška kapa

Jedina kapa među predlozima za kačkete, Zarin model od rip-stop tkanine otporne na cepanje, razlikuje se od kačketa najpre po tome što nema obod – umesto njega ima preklopljeni rub koji omogućava podešavanje dubine kape, pa je možete nositi plitko, na vrhu glave (poput kačketa), ili je navući preko ušiju.

kacket kapa 31 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

Zarini kačketi u tri boje

Washed Denim kačketi u braon, drap i tamnosivoj nijansi predstavljaju izjavu i izazov. Isprano teksas platno, sa efektom kidanja na ivici oboda daje izjavu o tome da ste ležerni i samouvereni – dobar kačket najbolje preporučuje „lošeg“ momka.

kacket zara 41 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

Pročitajte i ovo: Moncler x Roc Nation: Kako izgleda saradnja luksuznog brenda i Jay-Zija

Tommy Hilfiger crni mrežasti kačket

Tommy Hilfiger kačketi u nekoliko nijansi plave takođe su odgovarajuć izbor, ali naši stilisti su odabrali crni kačket sa velikim amblemom na prednjoj strani koja je od crnog platna (kao i obod), dok je ostatak kačketa mrežast. Ako ne volite da nosite kačkete, jer vam je od njih vrućina, mrežica je adekvatan izbor, jer omogućava provetravanje i efektno izgleda.

kacket tomi 51 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

Diesel logo kačketi u više boja (Fasihion & Friends)

Beli sa crnim, ili crveni sa velikim belim slovima, Diesel logo kačketi izgledaju vrlo moderno i naglašavaju sportski stil i avanturistički duh. Pamučno platno i pamučna postava omogućavaju udobnost, kao i podesiva traka kojom možete regulisati širinu obima.

kacket dizel 61 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

New Era zeleni unisex kačket (Spot)

Jednobojan kačket duboke zelene boje sa vezenim logom na čelu, dobar je i za vas i za vašu devojku – možete ih upariti ove sezone, dok zajedno uživate na suncu, u sportskim događajima ili aktivnostima.

kacket unisex 711 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

New Era uniseks kačketi (Spot)

Kačketi u stilu klasične bejzbol kape spajaju urbani i sportski duh, praktičnost i modu, koji vam omogućavaju da izrazite svoju ličnost. Bordo kačket sa jednobojnim grbom na čelu i obodu i štampanim asimetričnim detaljem na obodu, stilizovan je, kvalitetan i izgleda vrlo moderno.

kacket 81 Evo gde možete da nađete najbolje kačkete na domaćem tržištu

Pročitajte i ovo: Ultimativna WMAN lista najboljih aparata za brijanje i trimovanje na domaćem tržištu

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Đorđe Đoković

Comments