Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Džemperi koje zaslužuješ da nosiš ove sezone

1/2

Nekoliko klasičnih vrsta džempera, rešiće ti svaku dilemu o tome šta da obučeš za posao ili izlazak, i svako pitanje kombinovanja – sve ih možeš nositi uz farmerice i patike, kao i uz bilo koje pantalone i cipele i čizme, ispod jakni, sakoa i kaputa.

Čuvena rolka

Pleteni džemper, ili tanak džemper sa rol-kragnom, nosite u najboljem maniru Stiv Džobsa, ili Džejms Bonda. Rolke su se vratile na velika vrata i nema kreatora i jesenje i zimske odevne kombinacije, u kojima se ne sreću rol-kragne. Trend sedamdesetih – rolka, nudi preispitivanje zaboravljenog stila, zajedno sa somotskim sakoima i dugačkim zulufima. Od kad je moda otkrila i lansirala pojam “retro” – uvek je nešto “retro” u modi.

džemper 2 1 Džemperi koje zaslužuješ da nosiš ove sezone

Džemper sa pletenicom

Jednobojan džemper koji izgleda “šareno” zahvaljujući prepletaju – takođe predstavlja povratk zaboravljenog trenda. Dok su žene plele džempere svojim muževima i sinovima, svaki muškarac je imao nekoliko džempera (u raznim bojama i za različite prilike) sa klasičnom pletenicom, ili nekom drugom mustrom, koja pletivu daje teksturu i čini ga zanimljivim. Pleteni džemperi su dobri za sve prilike (sa košuljom ispod, uz farmerice ili pantalone), osim za bavljenje sportom – nije prijatno znojiti se u njima.

Каrdigan

Kardigan je univorma američke koledž-elite, ali je toliko raširen i popularan, da je odavno prestao da bude staleško obeležje i postao obavezan komad muške garderobe. U suštini, to je džemper na kopčanje, sa šal-kragnom, kragnicom, ili bez kragne, sa džepovima ili bez njih, upadljvog prepletaja, ili glatke teksture. Možete ga nosti zvanično zakopčanog, ili ležerno otkopčanog, sa belom majicom i farmericama, kao i sa košuljom i pantalonama.

Wannabe TV

Editors choice