Ikone tenisa, Roger Federer i Rafael Nadal, udružili su snage u najnovijoj Louis Vuitton kampanji Core Values. Zabeležena kroz objektiv čuvene fotografkinje Annie Leibovitz, kampanja se odvija na veličanstvenim Dolomitima u Italiji, na visini od 3.000 metara.

Federer i Nadal u Louis Vuitton kampanji – donosimo sve detalje

Pod sloganom Postoje putovanja koja se pretvaraju u legende (There are Journeys that turn into Legends), Federer i Nadal se zajedno penju na zadivljujuće Dolomite. Annie Leibovitz, koja je u više navrata sarađivala sa Švajcarcem, na svoj uobičajen profesionalan način beleži akciju i takođe se pedantno stara da klasični rančevi kompanije budu prikazani u najboljem svetlu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Kampanja “Core Values” naglašava tri ključne vrednosti:

Putovanje koje prevazilazi fizičke granice: Simbolizuje ne samo fizičko putovanje kroz fascinantne pejzaže, već i unutrašnje putovanje ka ličnom rastu i postizanju ciljeva.

Posvećenost izvrsnosti: Federer i Nadal, kao vrhunski sportisti, predstavljaju vrhunac posvećenosti i truda u svojim karijerama, savršeno se uklapajući u Louis Vuitton filozofiju o težnji ka savršenstvu.

Pionirski duh: Naglašava važnost inovacije i hrabrosti da se istraže nove granice, prikazano kroz avanturistički duh putovanja i osvajanja visina.

Spoj elegancije, snage i inspiracije

Federer i Nadal, poznati po epskim duelima na teniskim terenima, prenose poruku o važnosti ličnog putovanja i vrednosti koje Louis Vuitton neguje. Njihova saradnja predstavlja spoj elegancije, snage i inspiracije, savršeno uklopljen u prepoznatljiv stil brenda.

Kampanja je izazvala oduševljenje među fanovima širom sveta, a fotografije objavljene na društvenim mrežama brzo su postale viralne. Ljubitelji mode i sporta podjednako su impresionirani ovim vizuelnim spektaklom koji slavi ne samo modu, već i ljudski duh i postignuća.

Louis Vuitton još jednom dokazuje da zna kako da spoji najbolje iz sveta sporta i mode, stvarajući kampanje koje ostavljaju trajan utisak. Kroz ove vrednosti, Core Values ne samo da promoviše proizvode, već i inspiriše ljude da teže ka svojim najvišim ciljevima i vrednostima.

Pogledajte i video u trajanju od osam minuta, u kojem “Fedal” odgovara na zanimljiva pitanja:

Pročitajte i ovo: Dolce far niente na Beckhamov način: Naočare za nezaboravno leto

Naslovna fotografija: instagram.com/louisvuitton

Nikola Gudelj

Comments