Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Grooming pravila koja svaki muškarac treba da zna

1/2

Perete lice, brijete se, čak se i osvežite body care proizvodom pre nego što izađete iz kuće. Zvuči jednostavno, zar ne? Ako je to opseg iz kog se sastoji vaša grooming rutina, izvesno je da izostavljate pojedine esencijalne korake koji mogu napraviti veliku razliku u kvalitetu vaše dnevne samonege. Predstavljamo vam nekoliko jednostavnih koraka kojih treba da se pridržavate – sa opipljivim rezultatima…

Držite se jednog gela za umivanje

Postoji mnogo različitih vrsta sredstava za čišćenje o kojima bismo mogli da razgovaramo, ali samo znajte da vam je potreban jedan od njih. Izaberite onaj koji nema parabene ili sulfate (pročitajte natpis na ambalaži). Najbolja navika je da ga koristite dva puta dnevno – ujutru da biste uklonili proizvodnju sebuma u toku noći, a noću da biste isprali ostatke, znoj, ulje koje se nataloži u toku dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIGARCH MEN (@oligarchskincare)

Hidrirajte se na više od jednog načina

Negujte dušu da biste dobili sjaj, kažu. Unošenje vode je neizostavni element blagostanja, od jednostavne hidratacije do vrućih peškira na licu i vratu, toplog ili hladnog hidroterapijskog tuša ili lepe, duge detoksikacije ili umirujućeg uživanja u kadi… Briga o našem blagostanju ovih dana predstavlja ključ za navigaciju stresnih vremena i ne bi trebalo da zahteva duboke džepove.

Vodite računa o higijeni spavanja

Ako ne praktikujete preporučenih 6 do 8 sati spavanja svake noći, pravo je vreme da poradite na tome. Svi znamo koliko je san vitalan po naše opšte zdravlje, a to uključuje i našu kožu. Postoji mnogo prirodnih suplemenata koji mogu pomoći u promovisanju “mirnog zatvaranja očiju” (molimo vas da se posavetujete sa stručnim licem i pažljivo pročitate etikete), ili potražite pomoć ako osećate da vaše mentalno zdravlje sprečava regenerativni san. Iznenadili biste se koliko se sve drugo poboljšava kad vam se san poboljša.

Wannabe TV

Editors choice