Detaljno pročitajte poleđinu

Muškarci su poznati po tome što čtaju samo prednju etiketu kada biraju proizvode za negu. Međutim, još je važnije pogledati etiketu na poleđini. Sastojci na poleđini su navedeni po redosledu zapremine, zbog čega često vidimo vodu kao jedan od primarnih sastojaka (kao ključni filer). U suštini, ono na šta se takva praksa svodi je upotreba proizvoda sa manje sintetičkih sastojaka, jer manje hemikalija na koži obično dovodi do srećnije kože.

Toner je odlična post-shave opcija

Upotreba tonera je čudna većini muškaraca, pogotovo jer je samo ime obmanjujuće. Toneri ne menjaju boju kože, kao što pojedini misle. O toneru možete razmišljati kao o wellnessu za svoje lice. Ako se nanese nakon čišćenja, toner će prodreti dublje ispod kože i ponovo je uravnotežiti odgovarajućom hidratacijom i zdravim mineralima koji se često ispiraju u toku čišćenja. Pošto toneri hidriraju i često sadrže antiinflamatorne sastojke, idealni su nakon brijanja i pre hidratacije.

Anti-aging je u redu, prihvatanje starenja je bolje

Očigledno je da postoji čitava industrija posvećena tome da se izgleda mlađe, ali šta ako umesto da se plašimo starosti – prihvatimo je? Napor i novac koji su potrebni da bi se sprečilo starenje mogu postati ogromni, ali je dobra stvar što sve više muškaraca sledi principe kao što su dobra higijena kože i gore pomenuta poboljšanja sna kako bi duže ostali svežiji.

Naslovna fotografija: instagram.com/rivoligeneve_official

Dušan Veselinović

Comments